Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις Ελληνικές αίθουσες το "Ad Astra" με τον Μπραντ Πιτ

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις Ελληνικές ...

Η ταινία προβλήθηκε αφήνοντας καλές εντυπώσεις στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Aφήνοντας καλές εντυπώσεις στο 76ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, το διαστημικό φιλμ φαντασίας με στοιχεία κοινωνικά & υπαρξιακά, «Ad Astra» με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ που ταξίδεψε και έως την Βενετία χαρίζοντας λάμψη στη διοργάνωση και πολλά φωτογραφικά φλας, τώρα ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες. Θ’ αρχίσει να προβάλλεται από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στην Ελλάδα (αναμένεται και στην Πάτρα) σε διανομή της Odeon, ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ. Το «Ad Astra» έχει για κεντρικό ήρωα έναν αστροναύτη που ταξιδεύει στο διάστημα αναζητώντας απαντήσεις, το νόημα της ζωής καθώς και να βρει τι απέγινε με μία αποστολή του πατέρα του. Τη νέα αυτή ταινία επιστημονικής φαντασίας με προυπολογισμό που έφτασε τα 80 εκατ. δολάρια, έχει σκηνοθετήσει ο 50χρονος κινηματογραφικός δημιουργός Τζέιμς Γκρέι.

Εκτός του Πιτ που φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά του (τον είδαμε μόλις στο εξαιρετικό «Κάποτε στο…Χόλιγουντ» του Κ. Ταραντίνο) παίζουν στο «Ad Astra» η Ruth Negga, οι Tommy Lee Jones, Liv Tyler και Donald Sutherland.

Λίγα λόγια για την ταινία:

H ιστορία ακολουθεί τον αστροναύτη Ρόι ΜακΜπράιντ (Μπραντ Πιτ) καθώς ταξιδεύει στα πέρατα του ηλιακού συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του και να διαλευκάνει ένα μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη. Το ταξίδι του θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη φύση της ανθρώπινης ύπαρξης και τη θέση μας στο σύμπαν.

*Η ταινία συγκεντρώνει 84% στο Rotten tomatoes & 81% στο metacritic.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture