Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Η πατρινή γκαλερίστα Αγγελική Αντωνοπούλου στην Art Athina 13-16 /9 στο Ζάππειο

Η πατρινή γκαλερίστα Αγγελική Αντωνοπούλ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θα παρουσιάσει έξι εικαστικούς στο περίπτερο Α6 της διοργάνωσης

Eνα πανόραμα της σύγχρονης τέχνης, μέσα από τα εκθέματα 36 γκαλερί της Ελλάδας και του εξωτερικού, υπόσχεται η τετραήμερη Art Athina που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Ζάππειο Μέγαρο. Η ετήσια, καθιερωμένη φουάρ θα περιλαμβάνει «περίπτερα» με εκλεκτά εικαστικά έργα μέσα στο μνημείο, βιντεοπροβολές στον κοντινό κινηματογράφο «Αίγλη», διαλέξεις και περφόρμανς από την ερχόμενη Παρασκευή ως και τη Δευτέρα. Η διοργάνωση συμπληρώνει 24 χρόνια ζωής φέτος και ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι η γνωστή πατρινή γκαλερίστα Αγγελική Αντωνοπούλου, από τις πρωτεργάτιδες και φανατικές υποστηρίκτριες του θεσμού.

 

 

 Η κ. Αντωνοπούλου, που διατηρούσε στην Πάτρα την πρωτοποριακή αίθουσα τέχνης Επίκεντρο και υπήρξε αντιδήμαρχος στην Αθήνα, θα λάβει μέρος παρουσιάζοντας τους καλλιτέχνες Νότα Κυριαζή, Άννα Λάσκαρη, Απόστολο Ντελάκο, Στεφανία Στρούζα, Μαρκ Χατζηπατέρα, Αλεξανδρο Ψυχουλη. Οπως πάντα αναδεικνύει έλληνες καλλιτέχνες, παλαιούς και νεότερους. Οσοι φιλότεχνοι βρεθείτε στην πρωτεύουσα επισκεφθείτε την στο περίπτερο Α6.

*Συνολικά, θα στηθούν περίπτερα γκαλερί από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Μύκονο, Πόρο, Κύπρο, Νιου Τζέρσει, Μελβούρνη. H έκθεση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας  Προκόπη 

Παυλόπουλου, ο οποίος και θα την εγκαινιάσει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 19.00.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View