Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η «άνθινη» Ελ Φάνινγκ επισκίασε Μινόγκ και Κίντμαν στην Tate Modern

Η «άνθινη» Ελ Φάνινγκ επισκίασε Μινόγκ κ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στην καθιερωμένη απονομή των GQ Men Awards η 21χρονη αμερικανίδα ηθοποιός κατατρόπωσε μεγάλα style icons, με bustier dress Dolce e Gabbana

Απονεμήθηκαν Τρίτη βράδυ τα GQ Men Awards 2019 στην Tate Modern του Λονδίνου και όσο κι αν πρόκειται για έναν θεσμό που αφορά τους κυρίους, οι γυναίκες stars έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί. Η ξανθούλα νεαρή ηθοποιός Ελ Φάνινγκ ηγήθηκε της πασαρέλας της βραδιάς με ένα ονειρεμένο φόρεμα των Dolce Gabbana Alta Moda, από μαύρη διαφάνεια κεντημένο με ολόκληρα λουλούδια στο  ντραπέ μπούστο και την πλούσια, σουρωτή φούστα. Με αυτή την αμφίεση επισκίασε δικαιολογημένα τις πιο ώριμες stars που μάλιστα ανέβηκαν στο βάθρο: την Κάιλι Μινόγκ που επέλεξε ασημένια, κλασική τουαλέτα Ralph & Russo και τη Νικόλ Κίντμαν με  κίτρινο μάξι με κεντημένα μοτίβα του ίδιου οίκου. Βικτόρια Μπέκαμ και Ναόμι Κάμπελ επένδυσαν στο πολύ trendy ανδρόγυνο ύφος, η πρώτη με λευκό κοστούμι δικής της υπογραφής και η δεύτερη με σύνολο από την ανδρική Dior σειρά. Η Ρίτα Ορα με «νεγκλιζέ» μαύρο outfit ήταν σίγουρα η πιο sexy της τελετής αν και όχι η πιο καλόγουστη.

Ποιοι όμως ήταν οι νικητές; Μα οι ωραίοι και μοιραίοι πρωταγωνιστές της βιογραφικής ταινίας ”Rocketman” για τον Ελτον Τζον. Συγκεκριμένα, ο Ρίτσαρντ Μάντεν ανακηρύχθηκε «most stylish man» και ο Τάρον Εγκερτον καλύτερος ηθοποιός.

Το αναδρομικό τιμητικό βραβείο πήγε στον Ιγκι Ποπ, καλύτερος designer προέκυψε o Κιμ Τζόουνς του Dior, «icon» στέφθηκε η Κάιλι Μινόγκ  και κορυφαία ηθοποιός η Νικόλ Κίντμαν. Τα ειδικά βραβεία «μύθου» και «επιλογής εκδότη» παρέλαβαν οι Ιαν Μακ Κέλεν και Ντέιβιντ Μπέκαμ. Στην τέχνη κατέκτησαν διακρίσεις ο εικαστικός Ai Wei Wei και ο συγγραφέας Τζέιμς Ελρόι. Σας έχουμε στιγμιότυπα, ήταν εκεί πολλές βεντέτες της βρετανικής σόουμπιζ και της διεθνούς μόδας και διασκέδασης. (Τα τακούνια του τραγoυδιστή Σαμ Σμιθ και η ερωτευμένη Μινόγκ ήταν πάντως τα κυριαρχα κους κους)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View