Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μόνικα Μπελούτσι: Φλογερή κόκκινη σειρήνα μαζί με τον πρώην της Βενσάν Κασέλ

Μόνικα Μπελούτσι: Φλογερή κόκκινη σειρήν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επισκίασε όλες τις άλλες ντίβες με Dolce e Gabbana στη Μόστρα, αφορμή το ριμέικ του ερωτικού θρίλερ "Μη αναστρέψιμος"

Ξανά μαζί τo πρώην ζεύγος της αισθησιακής ιταλίδας σταρ Μόνικα Μπελούτσι και του γάλλου γόη Βενσάν Κασέλ. Χάρη στην επανέκδοση του ερωτικού θρίλερ "Μη αναστρέψιμος" που είχε σοκάρει με την φρικιαστική σκηνή βιασμού της ηθοποιού πριν 16 χρόνια, ξανάσμιξαν στη βενετσιάνικη Μόστρα σε πρωινή συνέντευξη αλλά και για την επίσημη προβολή. Εννοείται οι εικόνες έκαναν ταχύτατα το γύρω του κόσμου. Οι δυό τους έδειχναν χαμογελαστοί και άνετοι, δίχως όμως διαχυτικότητες μεταξύ τους. Τα φλας λάτρεψαν ακόμα μια φορά την 55χρονη ιταλίδα καλλονή, υπέρμαχο της φυσικής ωριμότητας και αξεπέραστο πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς. 

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με δυο φορέματα των αγαπημένων της Dolce e Gabbana. Στην πρεμιέρα εντυπωσίασε με κόκκινη τουαλέτα από δαντέλα και "γοργονέ" "ουρά" με βολάν. Το φόρεμα ήταν ημιδιάφανο και το συνδύασε με εσωτερικό μαύρο κορμάκι ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα όπως συνήθως, καθώς η Μόνικα δεν είναι υπέρ των αλλαγών. Στην πρωινή της εμφάνιση εθεάθη με μάξι των ίδιων σχεδιαστών σε φοκλορικό εμπριμέ και μαύρο κοστούμι. 

 

Θυμίζουμε πως το πρώην ανδρόγυνο έχει αποκτήσει δυο κόρες, γεννημένες στη Ρώμη και μεγαλωμένες στο Παρίσι, τη 14χρονη σήμερα Ντέβα και τη Λεονί 9 ετών. Η μεγαλύτερη, που θεωρείται ένα από τα πιο ακριβοθώρητα παιδιά διασημοτήτων πόζαρε πρόφατα για διαφήμιση των Dolce e Gabbana. Οι γονείς της βέβαια έχουν πλέον "γυρίσει σελίδα" στην προσωπική τους ζωή. Ο 52χρονος Κασέλ παντρεύτηκε πρόσφατα το 21χρονο εξωτικό μοντέλο Τίνα, με την οποία ήταν μαζί στη Βενετία  ενώ η 55χρονη Μπελούτσι  πριν λίγο καιρό χώρισε με τον 36χρονο γάλλο γλύπτη, συλλέκτη και αντικέρ Νικολά Λεφέβρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View