Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Πάτρας: Θερμά συγχαρητήρια στους νέους που πέτυχαν τον στόχο εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια

Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Πάτρας: Θερ...

Αποτελεί το επισφράγισμα μίας κοπιαστικής και συνεχούς προσπάθειας

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών από το Υπουργείο Παιδείας την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, το Δ.Σ  της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου της Πάτρας με πρόεδρο τον Τίμο Πατρινό & γενική γραμματέα την Ιωάννα Αγγελή εξέδωσε ανακοίνωση όπου και εκφράζει τα συγχαρητήρια του στα νέα παιδιά που κατάφεραν να περάσουν στις πανεπιστημιακές σχολές.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες που κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο της εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που αποτελεί και το επισφράγισμα μιας μακροχρόνιας, κοπιαστικής διαδρομής και συνεχούς προσπάθειας.

Επίσης, να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί και σύμβουλοι των παιδιών στην μακροχρόνια αυτή προσπάθειά τους.

Τέλος, απευθυνόμενοι σε όσα παιδιά δεν θα περάσουν την πύλη προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στην ζωή τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Τίποτε δεν τελειώνει εδώ. Κανείς δεν μπορεί να τους στερήσει το δικαίωμα στην προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων τους, καθώς και για την προσωπική, κοινωνική επαγγελματική τους πρόοδο και καταξίωση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις