Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ο Δήμος Πατρέων θα απέχει από τις επίσημες εκδηλώσεις των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων ! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δήμος Πατρέων θα απέχει από τις επίσημ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, αποφάσισε να μην συμμετέχει στις επίσημες εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και αποσύρει από την Οργανωτική Επιτροπή τον εκπρόσωπό της κ. Τάκη Πετρόπουλο. Με τον τρόπο αυτό διαμαρτύρεται επειδή δεν μένουν υποδομές στην πόλη. Δεδομένου ότι σε αυτού του επιπέδου τις Διεθνείς διοργανώσεις, ο Δήμος είναι ο οικοδεσπότης, αναμφίβολα γεννάται μεγάλο ζήτημα, καθώς ο οικοδεσπότης θα απουσιάζει από τις επίσημες εκδηλώσεις στις οποίες θε έλθουν εκατοντάδες καλεσμένοι από 26 χώρες. Είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στη χώρα μας. Διαβάστε αναλυτικά τι λέει ο Δήμος στο sportin.gr

Για την εξέλιξη αυτή θα ενημερωθεί και ο πρωθυπουργός αλλά ακόμη και η ΔΕΜΑ και όλες οι εμπλεκόμενες αθλητικές ομοσπονδίες. 

Ο δήμαρχος Πατρέων σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας, υποστήριξε πως "δεν έχει άλλο τρόπο αντίδρασης και πίεσης από την αποχή". Η δημοτική αρχή, είπε χαρακτηριστικά, θα στηρίξει τους αγώνες στο αγωνιστικό επίπεδο και ώστε να πραγματοποιηθούν, ωστόσο δεν θα πατήσει το "πόδι της" δια εκπροσώπου της, σε επίσημες εκδηλώσεις (τελετές έναρξης / λήξης κλπ), όπου προφανώς θα παρευρεθούν και πολιτικά πρόσωπα. 

Συνέντευξη τύπου για τους παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports