Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήρθε με θαλαμηγό για διακοπές στην Πάρο

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήρθε με θαλαμηγό ...

Ασχολήθηκε και με τα σκουπίδια στον βυθό του Αιγαίου και έγραψε σχετικά στον λογαριασμό του στο instagram

Τις Κυκλάδες και δη το πανέμορφο και κοσμοπολίτικο νησί της Πάρου επέλεξε για τις καλοκαιρινές διακοπές του ο διάσημος και γοητευτικός Αμερικανός σταρ του κινηματογράφου, Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Χολιγουντιανός ηθοποιός, έφθασε πριν μία βδομάδα στο νησί με σκάφος που αγκυροβόλησε στη μαρίνα της Παροικιάς.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ parianostypos.gr, ο 45χρονος Ντι Κάπριο που σε λίγο καιρό (από 22/8/2019 και στην Πάτρα) θα τον δούμε στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο "Κάποτε…στο Χόλιγουντ", μαυρισμένος από τον ήλιο του Αιγαίου και σχεδόν αγνώριστος από τη συνήθη κινηματογραφική του εικόνα, προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέμματα μοιάζοντας περισσότερο μ’ έναν ανώνυμο τουρίστα.

Ο Ντι Κάπριο, συνοδευόμενος από την παρέα του, δείπνησε όπως γράφτηκε, το βράδυ της Τετάρτης 7 Αυγούστου 2019 σε γνωστό εστιατόριο της Νάουσας στην Πάρο και, σύμφωνα με πληροφορίες, παρέμεινε στο νησί για λίγες ακόμα μέρες.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο ηθοποιός που είναι και μάχιμος οικολόγος, ευαισθητοποιήθηκε για την οικολογική καταστροφή του βυθού της Άνδρου.

Πιο συγκεκριμένα ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο που επισκέφθηκε τη χώρα μας για διακοπές με πολυτελή θαλαμηγό και απόλαυσε τον ήλιο και το γαλάζιο του Αιγαίου, προτίμησε να μην ανεβάσει κάποιο καλοκαιρινό στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές του διακοπές του στην Ελλάδα στα social media, αλλά αντιθέτως ασχολήθηκε με τα λογιών σκουπίδια που βρίσκονται στο βυθό του Αιγαίου και δη της Άνδρου.

Το βίντεο του Al Jajeera που δείχνει έναν περιβαλλοντικό οργανισμό να μαζεύει από τον βυθό στην Άνδρο άπειρα πλαστικά σκουπίδια μικρού και μεγάλου μεγέθους, έδωσε μια ακόμα ευκαιρία στον ηθοποιό για να μας υπενθυμίσει τι έχει συμβεί και τι πρέπει να σταματήσει άμεσα.

Ο Ντι Κάπριο όπως έγραψε το protothema.gr, ανήρτησε το βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο instagram και έγραψε για όσα για τα αμέτρητα σκουπίδια που υπάρχουν στα ελληνικά ύδατα: «Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας. Χιλιάδες κομμάτια αλιευτικών διχτυών. Όλα αυτά ήταν κολλημένα στον πυθμένα της θάλασσας γύρω από το νησί της Άνδρου στην Ελλάδα. Εθελοντές συγκέντρωσαν περίπου 300 κιλά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μικροπλαστικά που αφήνουν ένα αόρατο αποτύπωμα στο περιβάλλον και σε εμάς. Αυτά μπορούν να καταναλωθούν από τα ψάρια, τα οποία στη συνέχεια ψαρεύουμε για να φάμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight