Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Συναυλίες της Φιλαρμονικής νέων σε Δάφνη και Καλάβρυτα

Συναυλίες της Φιλαρμονικής νέων σε Δάφνη...

Επίσης η παράσταση "Κλυταιμνήστρα" με την Φωτεινή Φιλοσόφου θ' ανέβει στον Αρχαίο Κλείτορα

Στo πλαίσιo των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμο Καλαβρύτων με τον τίτλο “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019”, την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 στις 20:30 θα παρουσιαστεί στην κεντρική Πλατεία της Δάφνης συναυλία της Φιλαρμονικής Νέων του Δήμου Καλαβρύτων ενώ την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 21:00 στην Κεντρική Πλατεία των Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συναυλία της Φιλαρμονικής Νέων του Δήμου.

Ακόμα την Τετάρτη 14 Αυγούστου, παραμονή της εορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου, στις 20:30 στο θέατρο του Αρχαίου Κλείτορα, θα παρουσιασθεί η θεατρική παράσταση “Κλυταιμνήστρα – Ο χορός της εξουσίας” από τον οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου “Αιχμή” που κάθε καλοκαίρι δίνει το παρών στην ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων.

Πιο συγκεκριμένα ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός «Αιχμή» παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι το έργο «Ο Χορός της Εξουσίας» (Αγαμέμνων-Κλυταιμνήστρα-Ορέστης η Απολογία) την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στον Αρχαίο Κλείτορα, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νικολαϊδη.

Πρωταγωνιστούν η Φωτεινή Φιλοσόφου και οι Γιάννης Νικολαϊδης Νίκος Γιάννακας.

Σκηνικά – κοστούμια: Όλγα Σχοινά, μουσική επιμέλεια από τον Στέφανο Νικολαϊδη, φωτισμοί Στέφανος Κεραμιδάς, εικαστική επιμέλεια Agellakis digital.

Τα πρόσωπα του μύθου, όταν τα πήρε ο Ποιητής και τα ξανάπλασε, έπαψαν νάναι σύμβολα μονάχα. Γίνανε οντότητες, πλάσματα ζωντανά, αυθύπαρκτα και αυτόνομα, με σάρκα και με αίμα.

Δεν τα αγγίζει ο χρόνος, ζουν και υπάρχουν πάντοτε εκτός της ιστορίας, σ ένα αέναο παρόν. Σήμερα επιστρέφουνε κι έχουν πολλά να πούνε. Θύματα και θύτες, ένοχοι κι αθώοι συγκρούονται και πάλι.

Οι ήρωες του δράματος συνομιλούν μεταξύ τους, αλλά απευθύνονται σε μας. Η συναρπαστική δράση και ο καίριος λόγος αφορούν το σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture