Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

O οίκος Celine λάνσαρε την πιο επιδραστική, καθημερινή «στολή» του φθινοπώρου

O οίκος Celine λάνσαρε την πιο επιδραστι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ρούχα που φαντάζουν γνώριμα και μαλλιά "χαίτη"; Η συλλογή του γαλλικού οίκου για την επόμενη σαιζόν, θα πρωταγωνιστήσει στις shopping επιλογές μας

Παρατηρώντας την καμπάνια διαπιστώνεις κατευθείαν μια λατρεία στο παρελθόν. Τα nineties είναι πάλι εδώ, με μαλλιά «χαίτη» και στενό τζιν με την «παλιά» έννοια.  Η μινιμαλιστική προσέγγιση του Hedi Slimane στο vintage, αποφέρει μια χαλαρή, κάζουαλ εικόνα που «ξαναδιαβάζει» τα basics της ένδυσης και αυτή θα είναι- σύμφωνα με τους ειδικούς- η κυρίαρχη «στολή» της ρουτίνας μας για τη νέα σαιζόν.

Παραμερίστε κάθε εφαρμοστό και προκλητικό ρούχο- φετίχ και προμηθευτείτε επίσης άνετα σακάκια με κλασικό εγγλέζικο καρό, καμηλό παλτό, oversized leather jackets, ανδρικά μοκασίνια, πουκάμισα και μπλούζες με όρθιο φρου φρου γιακά ή φιόγκο, πλεκτό twin set, παντελόνια και φούστες με πιέτες όπως άλλοτε. Τα γυαλιά aviators και τα μαντήλια στο λαιμό είναι τα αξεσουάρ -«κλειδιά». Ο Hedi Slimane επέλεξε ως μούσα του την αμερικανίδα Marland Backus, τόσο… άχρωμη όσο και σοφιστικέ.  Δείτε επίσης όλη την κολεξιόν για να μιμηθείτε τα outfits, τουλάχιστον μας παρετρύνει να αποκήσουμε κομμάτια που «μένουν».  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View