Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Ζήστε εκ των έσω την μεσσηνιακή φιλοξενία στο Costa Navarino ως ιδιοκτήτης μίας βίλας, αρκεί να ...αντέχετε

Ζήστε εκ των έσω την μεσσηνιακή φιλοξενί...

Ποιο είναι το κόστος και οι παροχές που προσφέρει

Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino στη Μεσσηνία δίνει πλέον τη δυνατότητα στους λάτρεις της Ελλάδας, αλλά και των high end καταλυμάτων να αγοράσουν ένα από τα θέρετρά του. Είναι μάλιστα από τα πρώτα resort στην Ευρώπη που παρέχουν αυτή τη δυνατότητα.

Οι τυχεροί ιδιοκτήτες μπορούν να απολαμβάνει δωρεάν για 4 με 8 εβδομάδες τον χρόνο, όλες τις παροχές και τις ανέσεις του ξενοδοχείου, ενώ έχουν πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις του. Μπορούν μάλιστα να κερδίζουν και ένα εισόδημα, αφού του δίνεται η δυνατότητα να ενοικιάζουν το θέρετρό τους κερδίζοντας 4% της αξίας αγοράς του για τα πρώτα 5 χρόνια.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτει κανείς φυσικά γερό πορτοφόλι. Σε περίπτωση που θέλει κάποιος να αγοράσει ένα διαμέρισμα από τα Garden View Apartments το κόστος κυμαίνεται από 500.000 έως 670.000 ευρώ. Τα Sea View Apartments κοστίζουν από 520.000 έως 700.000 ευρώ και τα Premium Sea View Apartments από 520.000 έως 670.000 ευρώ.

Τέλος, για όποιον το... αντέχει υπάρχουν και τα Beachfront Apartments, με θέα και πρόσβαση στη θάλασσα αλλά και ιδιωτική πισίνα, για τα οποία ωστόσο θα χρειαστεί να ξοδέψει κανείς από 780.000 ευρώ μέχρι και 1.000.000 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View