Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η νέα περιπέτεια με τον Σιλβέστερ Σταλόνε θα προβληθεί και στην Πάτρα

Η νέα περιπέτεια με τον Σιλβέστερ Σταλόν...

Ο λόγος για το "Σχέδιο Απόδρασης, Προσωπική Υπόθεση" - Παίζει και ο Dave Bautista

Η περιπέτεια «Σχέδιο Απόδρασης: Προσωπική Υπόθεση - Escape Plan: The Extractors» σε σκηνοθεσία John Herzfeld που ήδη προβάλλεται στις ΗΠΑ, κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ο Σιλβέστερ Σταλόνε στα 73 του χρόνια πλέον αλλά πάντα σε φόρμα, και η παρέα του είναι εδώ και έτοιμοι να μας παρασύρουν σε μια περιπέτεια δίχως όρια.

Το «Σχέδιο Απόδρασης: Προσωπική Υπόθεση» είναι ουσιαστικά το 3ο φιλμ του άτυπου franchise που ξεκίνησε το 2013 με το πρώτο «Escape Plan» σε σκηνοθεσία Μίκαελ Χάφστρομ που είχε κάνει εισπράξεις 137 εκατομμυρίων δολαρίων και του «Escape Plan 2: Hades» σε σκηνοθεσία Steven C. Miller που είχε παιχθεί πέρυσι το καλοκαίρι αλλά με μικρότερη εμπορική επιτυχία.

Λίγα λόγια για τη νέα ταινία όπου παίζουν και οι Max Zhang και Dave Bautista:

Θέλοντας να εκδικηθούν τον δημιουργό της φυλακής υψηλής τεχνολογίας από την οποία μόλις απέδρασαν, ο Ρέι Μπρέσλιν (Σιλβέστερ Σταλόνε) και η ομάδα του διασταυρώνονται με τον Σεν, έναν ακόμα περιβόητο δραπέτη και σύμμαχο που αναζητά την απαχθείσα κόρη ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου. Η δίψα τους για εκδίκηση και η νέα τους αποστολή θα συγκρουστούν όταν διαρρήξουν το Devil’s Station, μια αδιαπέραστη γοτθική φυλακή, όπου το κορίτσι κρατείται όμηρος. Μια σκοτεινή φυλακή που δημιουργήθηκε από τον ορκισμένο εχθρό τους.

Διάρκεια: 87 λεπτά.

Το φιλμ θα παιχθεί και στις κλιματιζόμενες αίθουσες των Odeon Veso Mare, στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture