Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Ο πολύχρωμος παράδεισος των Dolce & Gabbana στην Σικελία περιμένει τον επόμενο ιδιοκτήτη του

Φωτ. splashnews

Φωτ. splashnews

Σας ξεναγούμε στην αξίας 5,8 εκατομμυρίων βίλα στο νησί Stromoli που έχει ζήσει κοσμικές στιγμές λάμψης με καλεσμένες την Madonna και την Naomi Campbell

Ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana της γνωστής ιταλικής φίρμας πωλούν την πολυτελή βίλα τους στο νησί Stromoli, στη Σικελία, έναντι 5,8 εκατομμυρίων, αποκλειστικά μέσω των κτηματομεσιτών Lionard. Η τοποθεσία είναι λαμπρή. Η βίλα βρίσκεται στην άκρη του βράχου έχει θέα στον ωκεανό και στο πολύ κοντινό ενεργό ηφαίστειο Iddu.

Εάν ο νέος ιδιοκτήτης διατηρήσει τη διακόσμηση του διάσημου δίδυμου της Ιταλικής μόδας θα ζήσει σε ένα μέρος με εκρήξεις χρώματος - ένα φωτεινό πράσινο σε μια κρεβατοκάμαρα, όλη η καλοκαιρινή παλέτα σε ένα καθιστικό, ενώ κάθε σουίτα έχει το δικό της χρώμα που έχουν επιλέξει οι Dolce και Gabbana, με πολλά χειροποίητα ψηφιδωτά να κοσμούν τους τοίχους και το δάπεδο. Το ακίνητο διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια (το καθένα με επένδυση από λάβα) και πανέμορφους υπαίθριους χώρους με ζεστές γωνιές για καταπληκτικές συζητήσεις. 

Εκεί έχουν χαλαρώσει διάσημοι celebrities φίλοι των ιδιοκτητών από τη δεκαετία του '90 έως σήμερα όπως η Naomi Campbell, η Emilia Clarke, και η Madonna, για να αναφέρουμε μόνο μερικές. Η ίδια η βίλα είναι πολύ ξεχωριστή. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν επιπλωθεί με μοναδικά αντικείμενα που επέλεξαν οι σχεδιαστές, υφάσματα Dolce & Gabbana και κομμάτια από τοπικούς καλλιτέχνες.

Περιηγηθείτε μέσα από τις φωτογραφίες του Lionard και δείτε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες εδώ  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View