Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Μπέσυ Αργυράκη & το "Κορμί & αλάτι" στο τρέιλερ της νέας καλοκαιρινής εκπομπής του Open

H Μπέσυ Αργυράκη & το "Κορμί &a...

Την εκπομπή που έχει ξεκινήσει να προβάλλεται από την περασμένη Δευτέρα 15/7, παρουσιάζουν οι Κ. Ζαρίφη, Π. Σταματόπουλος & Η. Γκότσης

Από την περασμένη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 ξεκίνησε η νέα καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή στις 10:00 το πρωί στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN με παρουσιαστές τον Παύλο Σταματόπουλο και την Κατερίνα Ζαρίφη και μαζί τους τον Ηλία Γκότση από το Survivor 2.

Αυτό που έκανε αίσθηση και μαζί σκόρπισε χαμόγελα ήταν το πολύ πρωτότυπο και χαριτωμένο διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής όπου ως γκεστ έκανε την εμφάνιση της η αγαπημένη ποπ σταρ Μπέσυ Αργυράκη. Πιο συγκεκριμένα στο τρέιλερ της εκπομπής εμφανίζεται έξαφνα προς το τέλος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου η μία και μοναδική Μπέσυ Αργυράκη να τραγουδά ένα από τα πιο αγαπημένα της και διαχρονικά κομμάτια, το «Κορμί και αλάτι» που έχει και τον ταιριαστό με την εποχή στίχο, «τι καλοκαίρι ήταν κι αυτό».

Η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο γοητευτικός Ηλίας Γκότσης έχουν μόνο ένα σκοπό: Να μας φτιάχνουν τη μέρα! Η πιο #hot καλοκαιρινή, τηλεοπτική παρέα κατέφθασε λοιπόν με… φόρα, πολύ χιούμορ, χρηστικές ιδέες και διασκεδαστικά παιχνίδια σε ένα καλοκαιρινό πρωινό με πολλές εκπλήξεις στην πιο #not κλασική καλοκαιρινή εκπομπή, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight