Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Έρχεται στο Παμπελοποννησιακό παιδική παράσταση της Γιούλης Ηλιοπούλου

Έρχεται στο Παμπελοποννησιακό παιδική πα...

Στις 22/7 η "Ωραία Κοιμωμένη και ο Γενναίςο των Δασών"

Η παιδική θεατρική παράσταση «Η Ωραία Κοιμωμένη και ο Γενναίος των Δασών» από την παιδική σκηνή της γνωστής ηθοποιού και παρουσιάστριας Γιούλης Ηλιοπούλου, θα έρθει στην Πάτρα αυτή τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 και θα παρουσιαστεί στις 21.00 το βράδυ, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Το θρυλικό παραμύθι του Σαρλ Περώ διασκευάζεται και μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή σε προσαρμογή και σκηνοθεσία της δημοφιλούς δημιουργού παιδικών θεαμάτων Γιούλης Ηλιοπούλου και «ντύνεται» με τις μαγευτικές μελωδίες των σπουδαίων κλασσικών δημιουργών ΤΣΑΪΚΟΦΣΚΙ, ΣΤΡΑΟΥΣ, WEBER. Με μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών με κουστούμια εποχής, παραμυθένια σκηνικά, 3D animation και πολλά εφέ η όλη παραγωγή υπόσχεται μια φαντασμαγορική παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά τη γέννηση της μικρής πριγκίπισσας Αυγής οι νεράιδες της χαράς καταφθάνουν στο κάστρο της Νάρντια, προσφέρουν στο κορίτσι τις μαγικές ευχές τους και τη προικίζουν με όλες τις χάρες και τις αρετές ευγένεια, εργατικότητα, ομορφιά, γενναιότητα και καλοσύνη.  Η μαύρη νεράιδα όμως που μισεί το βασιλιά φτάνει απρόσκλητη και δίνει στο μικρό κορίτσι τη δική της τρομερή ευχή.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ η γενική είσοδος και 8 ευρώ τα μειωμένα για πολύτεκνους και ανέργους.

Τα σχετικά διαφημιστικά πόστερ έχουν ήδη μπει σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture