Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 22 Αυγούστου το θρίλερ "Είσαι Έτοιμος;"

Έρχεται 22 Αυγούστου το θρίλερ "Είσ...

Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα

Στις 22 Αυγούστου 2019 ταυτόχρονα με την έξοδο του στις αίθουσες των ΗΠΑ θα βγει και στην Ελλάδα σε διανομή της Odeon, η ταινία μυστηρίου & τρόμου «Ready or Not – Είσαι Έτοιμος;» με κεντρικό πρόσωπο την Γκρέις (στο ρόλο η 27χρονη Αυστραλή ηθοποιός Samara Weaving), μία νιόπαντρη κοπέλα που θα ασπαστεί μία παράδοση της οικογένειας του συζύγου της (Mark O’Brien) με τη μόνη διαφορά ότι η οικογένεια του άνδρα της είναι εκκεντρική και πλούσια και η «παράδοση» δεν είναι παρά ένα περίεργο, σχεδόν θανάσιμο παιχνίδι όπου ο καθένας μάχεται και παλεύει για την επιβίωση του.

Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Matt Bettinelli-Olpin & Tyler Gillett.

Σενάριο: Guy Busick & R. Christopher Murphy.

Εκ των παραγωγών είναι και ο σκηνοθέτης James Vanderbilt, ο οποίος το 2015 γύρισε το αξιόλογο πολιτικοδημοσιογραφικό φιλμ «Truth – Η Αλήθεια» με τους Κέιτ Μπλάνσετ και Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Παίζουν ακόμα οι Adam Brody που τον είδαμε φέτος και στο «Shazam!», Henry Czerny και η 61χρονη Andie MacDowell. Η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Fantasia στις 27 Ιουλίου 2019 και λίγες εβδομάδες αργότερα θα βγει στις αίθουσες σε διανομή της Walt Disney Studios Motion Pictures.

Στην Ελλάδα το φιλμ θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία Odeon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture