Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους, σε σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση!

Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον με τα πα...

Χαλαρές στιγμές για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Mε τον δύο μηνών Άρτσι στην αγκαλιά της, φωτογραφήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ και έχοντας στο πλευρό της την Κέιτ Μίντλετον με τα τρία της παιδιά.  Οι δύο κυρίες της βασιλικής οικογένειας έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση την Τετάρτη, καθώς κλήθηκαν να στηρίξουν τους συζύγους  στον φιλανθρωπικό τους αγώνα πόλο. Ο αγώνας διεξήχθη στο Billingbear Polo Club στο Σάρεϊ και η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ λέγεται πως ήταν έκπληξη, ενώ σηματοδοτεί ουσιαστικά και την πρεμιέρα του Άρτσι σε δημόσια εκδήλωση.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά μετά την γέννηση του Άρτσι, που Κέιτ και Μέγκαν φωτογραφίζονται μαζί και η πρώτη συνάντηση για τις οικογένειες του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Mπορεί οι δύο κυρίες να επέλεξαν να παρακολουθήσουν διακριτικά τον αγώνα από απόσταση και όχι από τις θέσεις των επισήμων, αλλά οι παπαράτσι τις εντόπισαν.

H Daili Mail αναφέρει πως Μέγκαν και Κέιτ ήταν συνεχώς μαζί. Η Μέγκαν κρατούσε στην αγκαλιά της το μωρό όλη την ώρα, ενώ η Κέιτ ήταν αρκετά απασχολημένη καθώς είχε κοντά της και τα τρία της παιδιά, τον Τζορτζ, την Σαρλότ και τον μικρό Λουίς. Kάποια στιγμή, μετά τον αγώνα, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε στο σημείο όπου είχαν στρατοπεδεύσει οι δύο οικογένειες και κατεγράφη να μιλά με την Μέγκαν Μαρκλ.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight