Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Έλενα Ακρίτα φωτογράφισε τον τάφο της Αλίκης

Η Έλενα Ακρίτα φωτογράφισε τον τάφο της Αλίκης

Και είχε σοβαρό λόγο

Τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη που βρίσκεται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, φωτογράφισε η Έλενα Ακρίτα, προκειμένου όπως έγραψε «να σταματήσουν οι αθλιότητες». Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι του πατέρα της Λουκή Ακρίτα και με την ευκαιρία έδωσε την καλύτερη απάντηση σε όσους κατά καιρούς υποστηρίζουν ότι ο τάφος της Αλίκης είναι σε άθλια κατάσταση.

Να τι έγραψε στο facebook η Έλενα Ακρίτα: «Σήμερα πήγα στο Α’ Νεκροταφείο να αφήσω λουλούδια στον πατέρα μου. Σε ένα μονοπατάκι ούτε 50 μέτρων βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι τάφοι ανθρωπων που έγραψαν ιστορία σε αυτό τον τόπο. Η σειρά ξεκινάει με του Λουκή Ακρίτα κι ακουλουθουν του Γρηγόρη Λάμπράκη, του Νικηφόρου Μανδηλαρα, του Μενέλαου Λουντέμη, της μεγάλης Κυβέλης, της Αλίκης Βουγιουκλακη, της Έλλης Λαμπέτης, του Βασίλη Λογοθετίδη και τέλος του Βασίλη Τσιτσάνη. Δίπλα ο Σωτήρης Πέτρουλας και ο Μάνος Κατρακης με τη Λίντα Άλμα μαζί.

Πάντα αφήνω αμαραντα στους τάφους του Μανδηλαρά, του Λαμπράκη και της Αλίκης. Σήμερα μάλιστα φωτογράφισα τον τάφο της για να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι ειναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται. Ο τάφος είναι περιποιημένος, τετρακαθαρος κι ολάνθιστος εξού και το φωτογραφικό τεκμήριο.

Υ. Γ. Και της Έλλης Λαμπέτη είναι σε άριστη κατάσταση, προφανώς με την φροντίδα της Άννας Φόνσου.

(Αποτέφρωση αδελφές μου, αποτέφρωση.)»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight