Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ρεσιτάλ πιάνου - έκπληξη την Κυριακή 14/7 από την Πολωνή σολίστ Bożena Maria Ficht-Maciejowska

Ρεσιτάλ πιάνου - έκπληξη την Κυριακή 14/...

Με ελεύθερη είσοδο στις 20.00 στην κύρια αίθουσα του Συνεδριακού και Πολιτιστικού κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών

Ένα Ρεσιτάλ πιάνου - έκπληξη αλλά και εξαιρετική τιμή για την πόλη της Πάτρας, θα δώσει εκτάκτως αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 στις 20.00, η καταξιωμένη διεθνούς φήμης Πολωνή σολίστ Bożena Maria Ficht-Maciejowska, στην κύρια αίθουσα του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Dr. habil.Bożena Maria Ficht-Maciejowska η οποία θα βρεθεί στην πόλη της Πάτρας το σαββατοκύριακο 13 και 14/7, ειδικεύεται στην ερμηνεία έργων του μουσουργού Chopin και είναι απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας της Κρακοβίας, όπου σπούδασε στο Janusz Dolny.

Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο πιάνο στο Musikhochschule Trossingen της  Γερμανίας υπό τον Victor Merzhanov.

Είναι ιδρύτρια της Διεθνούς Μουσικής Ακαδημίας Fryderyk Chopin στο Lahr της Γερμανίας, την οποία και διευθύνει από το 2016.

Η κα Ficht-Maciejowska εμφανίζεται στην Πολωνία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ελβετία και τη Φινλανδία. Η δισκογραφία της αποτελείται από δύο άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένης της ερμηνείας των έργων του Wolfgang Amadeus Mozart, του Frederic Chopin, του Franz Schubert και του Sergiej Rachmaninov.

Η κ. Bozana Ficht-Maciejowska είναι επίσης συγγραφέας βιβλίων για την ερμηνεία πιάνου. Το βιβλίο της, το Finale της Sonata B minor του Frederic Chopin op. 35. Το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές από το Frederic Chopin University of Music της Βαρσοβίας (2011).

Στην έκτακτη αυτή μουσική εμφάνισή της θα ερμηνεύσει τα έργα του

Fryderyk Chopin -

Waltz in A flat Major Op. 69 No 1

Concerto in E minor Op. 11 No. 1

I Allegro maestoso

II Romance

III Rondo.

*Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture