Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Στην Πάτρα με αφορμή το νέο της βιβλίο, "Στην Τελευταία Στροφή", η Έλενα Αντωνίου

Στην Πάτρα με αφορμή το νέο της βιβλίο, ...

Θα βρίσκεται μετά τις 11 το πρωί στη "Γωνιά του Βιβλίου" για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της

Η Έλενα Αντωνίου, η αγαπημένη συγγραφέας των bestseller βιβλίων, Καθώς έπεφτε η Νύχτα, Πέρα από τις Σκιές και Έρωτας στις Φλόγες του Πολέμου, η οποία έχει καταφέρει μέσα σε λίγα μόλις χρόνια να καθιερωθεί ως μία επιτυχημένη συγγραφέας ρομαντικής λογοτεχνίας στη χώρα μας, θα βρίσκεται το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 στην Πάτρα, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου στην Αγίου Νικολάου. Η Έλενα Αντωνίου θα συναντήσει από κοντά τους αναγνώστες της και θα υπογράψει αντίτυπα του νέου της βιβλίου με τίτλο "Στην τελευταία στροφή" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell/Χαρλένικ Ελλάς, στη σειρά Silk.

Με τα βιβλία της η συγγραφέας & δημοσιογράφος Έλενα Αντωνίου έχει κατορθώσει να αγγίζει τις καρδιές και τις ψυχές χιλιάδων αναγνωστριών, ενώ κάθε ιστορία της αποτελεί και ένα αξέχαστο, συναρπαστικό ταξίδι.

Έτσι, μετά τη Ρωσία, την Ιταλία και την Αυστρία, η Έλενα Αντωνίου μας καλεί να γνωρίσουμε τώρα έναν οδηγό της φόρμουλα 1 στη Μαρμπέγια της Ισπανίας. Στην ξέφρενη πορεία του έρωτα ο Χουάν και η Αυγή θα χάσουν τον έλεγχο και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή. Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσουν πως όταν βρίσκεται κανείς στον ίλιγγο του έρωτα και του πάθους, όλα επιτρέπονται και όλα μπορεί να συμβούν…

Στον αγώνα αυτόν, μόνο ο έρωτας θα είναι νικητής…

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Χουάν Γκαμπριέλ Μορένο έχει μάθει να ζει στον ίλιγγο της ταχύτητας και του πάθους. Αυτό που δεν έχει συνηθίσει είναι η απόρριψη. Όταν η μηχανολόγος Αυγή Κάρμεν Πέρεθ μπαίνει στη ζωή του, δέχεται για πρώτη φορά καίριο πλήγμα στον ανδρικό του εγωισμό.

Η όμορφη μηχανολόγος αρνείται να υποταχθεί στη γοητεία του Ισπανού πιλότου αυτοκινήτων ταχύτητας κι αυτός θέτει νέο στόχο, την κατάκτηση της καρδιάς της. Ενώ για εκείνον είναι ένα προσωπικό στοίχημα, για εκείνη το να ερωτευθεί ένα γόη οδηγό μονοθέσιων είναι εφιάλτης. Κι ενώ παλεύει να καταπολεμήσει την έλξη της προς τον ακαταμάχητο Χουάν, η μοίρα έχει τα δικά της σχέδια γι’ αυτούς. Τη στιγμή που παρασύρονται στη δίνη τους πάθους τους, γίνονται έρμαια αόρατων εχθρών που στήνουν γύρω τους αριστοτεχνικά το σχέδιο της εκδίκησης.

Μυστικά από το παρελθόν, πάθη, φόβοι και φιλοδοξίες μετατρέπουν το όνειρο σε εφιάλτη. Οι δύο εραστές χάνουν όσα αγάπησαν και ονειρεύτηκαν και γίνονται αντίπαλοι σ’ έναν αγώνα που το γενικό πρόσταγμα το έχει ο έρωτας. Η λύση θα δοθεί στην τελευταία στροφή…

Η Έλενα Αντωνίου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Έχει γεννηθεί στη Λάρισα, μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και ζει, ενώ κατάγεται από τη Μήλο. Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Λατρεύει τις ερωτικές ιστορίες, ενώ γράφει και η ίδια από την εφηβική ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια, τα βιβλία, τις ρομαντικές κομεντί και την κάντρι μουσική. Εργάζεται σε ημερήσιες εφημερίδες ως διορθώτρια/επιμελήτρια κειμένων αλλά και σε διαδικτυακά μέσα ως news editor.

Το πρώτο της βιβλίο ήταν τα "Δάκρυα του πάθους".     

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture