Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ταινία που θα έπαιζε η Νταϊάνα με τον Κέβιν Κόστνερ!

Η ταινία που θα έπαιζε η Νταϊάνα με τον ...

Θα ήταν η συνέχεια της ταινίας "Τhe Bodyguard"

 Ο ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ αποκάλυψε ότι αν η Νταϊάνα δεν είχε σκοτωθεί στο τραγικό δυστύχημα στο Παρίσι, θα είχε γίνει πρωταγωνίστρια σε sequel ταινίας, με εκείνον πρωταγωνιστή!

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο PeopleΤv «Το στούντιο ήθελε να γυρίσουμε την συνέχεια του Σωματοφύλακα και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ήταν στον ίδιο περίπου ρόλο με την Γουίτνεϊ Χιούστον. Είναι κάτι που κανείς δεν γνώριζε για περίπου ένα χρόνο». Ο άνθρωπος-κλειδί που τους έφερε σε επαφή ήταν η Σάρα Φέργκιουσον, υποστηρίκτρια της ιδέας του από την πρώτη στιγμή που έπεσε στο τραπέζι.  

Ο Κόστνερ που μίλησε για την ταινία με την τεράστια εμπορική επιτυχία «Τhe Bodyguard», που κυκλοφόρησε το 1992 με πρωταγωνιστές εκείνον και την Γουίτνεϊ Χιούστον, έκανε την αποκάλυψη για τη συνέχεια της συγκεκριμένης ταινίας και ολοκλήρωσε με όσα είπε για τη σχέση που είχε αναπτύξει με την αδικοχαμένη πργκίπισσα και τη μεγαλύτερη ανησυχία της. Μάλιστα, τόνισε πως η Νταϊάνα ήταν πάντα πολύ γλυκιά στις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες και ανησυχούσε για το αν θα υπάρχουν σκηνές με φιλί. Στην τελευταία επικοινωνία που είχαν λίγο πριν από τον θάνατο της, εκείνη ήταν αγχωμένη για τις συγκεκριμένες σκηνές, έχοντας στο μυαλό της πώς όλοι οι προβολείς ήταν στραμμένοι πάνω της εκείνο το διάστημα και τα όχι και τόσο θετικά σχόλια για τη ζωή της κυριαρχούσαν. 

Συγκεκριμένα την καθησύχασε, λέγοντας της: «Θα υπάρξουν και τέτοιες σκηνές, αλλά πως σίγουρα δεν θα υπάρξει κανέναν πρόβλημα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight