Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Νίκος Μίχας παντρεύτηκε και περιμένει παιδί!

Ο Νίκος Μίχας παντρεύτηκε και περιμένει παιδί!

Τον γνωρίσαμε μέσα από το "Fame story" αλλά πλέον εργάζεται ως γιατρός

Τα σκαλιά του… Δημαρχείου ανέβηκε ο Νίκος Μίχας. Τον Νίκο Μίχα τον γνωρίσαμε πριν από δεκαέξι χρόνια ως διαγωνιζόμενο στο μουσικό reality του ΑΝΤ1 «Fame Story«. Έκτοτε έκανε δισκογραφία, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική.

Έκανε το αγροτικό του στα Κύθηρα, εξυπηρετώντας τόσο το συγκεκριμένο νησί όσο και τα Αντικύθηρα, με τα οποία τον συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί, καθώς πρόκειται για τον τόπο της γιαγιάς του, ενώ πλέον έχει επιστρέψει μόνιμα στην Αθήνα και εργάζεται ως γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Χθες το απόγευμα, ο Νίκος Μίχας άνοιξε μια νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή, αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Άννα, η οποία μάλιστα είναι έγκυος. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου λίγους μήνες πριν έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Μετά τη τελετή ακολούθησε πάρτι για τους καλεσμένους σε καφέ-μπαρ στην Αγία Παρασκευή, όπου όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight