Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μάχη Σιώρου: Ο κόσμος θέλει να είμαστε αντίβαρο στην εξουσία

Μάχη Σιώρου: Ο κόσμος θέλει να είμαστε α...

Αισιόδοξη για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Η συνεργασία της Ένωσης Κεντρώων με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος του Νίκου Νικολόπουλου και πολλές πατριωτικές δυνάμεις αποδίδει και ο στόχος της εισόδου στη Βουλή είναι πλέον εφικτός» επεσημαίνει η Μάχη Σιώρου. Την συγκρατημένη αισιοδοξία της για την εκλογική επίδοση της Ένωσης Κεντρώων στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας Μάχη (Ανδρομάχη) Σιώρου, μετά τις περιοδείες και τις πολλές επαφές με Αχαιούς  φίλους της και πολίτες.

Ειδικότερα, επισήμανε ότι η Ένωση Κεντρώων αντιμετωπίζεται από τους ψηφοφόρους ως η φωνή του μέτρου και αντίβαρο στην αλαζονεία της εξουσίας.

Εξ άλλου, από τις επαφές της έχει διαπιστώσει ότι η συνεργασία της Ένωσης Κεντρώων με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα ικανοποιεί τον κόσμο, γιατί τα δύο αυτά μικρότερα κόμματα αντιστέκονται σε όλες τις αντικοινωνικές πολιτικές των κομμάτων εξουσίας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή της η Μάχη Σιώρου επισημαίνει:

«Υπήρξαν κόμματα που έφυγαν από το πολιτικό προσκήνιο γιατί ταυτίσθηκαν με την μνημονιακή λαίλαπα της τελευταίας 9ετίας. Αντιθέτως  Λεβέντης και Νικολόπουλος δεν κάμφθηκαν, στέκονται αταλάντευτοι στο πλευρό της κοινωνίας και γι αυτό δικαιούνται να ξαναβρεθούν στη Βουλή».

Στο πλαίσιο των περιοδειών της  η Μάχη Σιώρου έχει ήδη επισκεφθεί τους όμορους πρώην δήμους της Πάτρας και κοινότητες της Δυτικής Αχαΐας και του Ερυμάνθου, ενώ πραγματοποίησε και επίσκεψη στο Αίγιο, αλλά και πολλές συνοικίες της Πάτρας, όπου συναντήθηκε με πολλούς φίλους της από τον κεντροδεξιό χώρο. Παντού αποκόμισε τη βεβαιότητα ότι στηρίζεται η υποψηφιότητά της, γιατί έχει δώσει δείγματα συνεπούς αγωνιστικότητας στην κεντροδεξιά παράταξη.

Τέλος, ας σημειωθεί ότι στο Αίγιο έγινε δεκτή από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. κ. Αμβρόσιο, ο όποιος της ευχήθηκε εγκάρδια να είναι επιτυχής ο προσωπικός της αγώνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις