Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στον Άγιο Αλέξιο υποψήφιοι της ΛΑΕ Αχαΐας

Στον Άγιο Αλέξιο υποψήφιοι της ΛΑΕ Αχαΐας

Κάνει λόγο για "μεγάλες ελλείψεις"

 Σε ανακοίνωση της ΛΑΕ Αχαΐας αναφέρεται: "Οι υποψήφιοι της ΛΑ.Ε. Αχαΐας Ελεζογλου Γιώργος, Καντζαρη Ζαφειρια , Λεφα Νίκη Πηλιου Φωτεινή και Πετρακος Θανάσης επισκέφθηκαν χθες το πρωί το Κ.Υ. στη Πάτρα και τη Διεύθυνση Β'αθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και καλέσαμε με τους εργαζόμενους και τους πολίτες να στηρίξουν τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου γιατι η ψήφος στη Λαϊκή Ενότητα είναι η χρήσιμη ψηήφος για να έρθουν τα κάτω πάνω.

Κατά την επίσκεψη μας στο Κέντρο Υγείας Πάτρας διαπιστώσαμε τις απαράδεκτες συνθήκες για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους. Δεν λειτουργεί μήνες τώρα ο κλιματισμός με συνέπεια να είναι αφόρητη η κατάσταση. Στη συνεχεία συζητώντας με τον Πρόεδρο του Επιστημονικού προσωπικού κ.Μπονανο ενημερωθήκαμε για τις μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και μηχανήματα. Συγκεκριμένα δεν υπάρχει χειρουργός αγγειοχειρούργος υπάρχει μια φορά την εβδομάδα και υπάρχει μόνο ένας ΩΡΛ ,Ορθοπεδικός και Ψυχίατρος με συνέπεια η αναμονή των ασθενών να ξεπερνά τους 3 μήνες .Παράλληλα δεν υπάρχει μαστογραφίες και ηλεκρτομυογράφος.

Εδώ έχουν οδηγήσει τον τομέα της υγείας οι μνημονιακες πολιτικές. Η ΛΑΕ απαιτεί να καλυφθούν άμεσα τα κενά σε ιατρικό προσωπικό, να λειτουργήσουν τα αναγκαία μηχανήματα και να λειτουργήσει επιτελούς ο κλιματισμός. Είναι θέμα σεβασμού στους ασθενείς και στους εργαζόμενους η επίλυση αυτών των στοιχειωδών προϋποθέσεων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις