Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Γεωφυτική Πάτρας: Τα έχει όλα για το γεωργό και τον ερασιτέχνη καλλιεργητή

Γεωφυτική Πάτρας: Τα έχει όλα για το γεω...

Μακροχρόνια Εμπειρία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γεωργού

Στην ομορφιά της φύσης, τους θησαυρούς της γης και την εγγυημένη φροντίδα κάθε καλλιέργειας είναι αφιερωμένη η Γεωφυτική Πάτρας που προσφέρει γεωπονικές υπηρεσίες και προϊόντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Η κατάρτιση και η πολυετής εμπειρία στο αντικείμενο της φυτοπαθολογίας, καθώς επίσης και η πολύχρονη επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο των καλλιεργειών, κάνει τη Γεωφυτική να ξεχωρίζει στην τοπική αγορά. Αναζητήστε στο χώρο της τα πιο ποιοτικά σκευάσματα φυτοπροστασίας, θρέψης, δημόσιας υγείας, λιπάσματα, σπόρους υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών, φυτά, εργαλεία -στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. 

Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι της Γεωφυτικής στο thebest.gr “στόχος παραμένουν οι καλύτερες υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψιν πάντα την προστασία του περιβάλλοντος, των καλλιεργητών & των καταναλωτών  οι οποίοι χρησιμοποιούν από τον πιο μικρό σπόρο, μέχρι τα αναγκαία φυτοφάρμακα και  λιπάσματα». 

Λιπάσματα και φυτοφάρμακα καθώς και βιολογικά λιπάσματα & σκευάσματα ποιότητας διατίθενται με  τεχνική υποστήριξη και  εξειδικευμένες γνώσεις στους ανθρώπους της Γεωργίας. Παρέχεται  πλήρης σειρά προϊόντων θρέψης, από τα απλά αζωτούχα έως τα σύνθετα πολυθρεπτικά λιπάσματα που καλύπτουν όλο το φάσμα και τις απαιτήσεις της σύγχρονης Γεωργίας. Έτσι, βελτιώνεται η αποδοτικότητα της λίπανσης και επιτυγχάνεται αύξηση  παραγωγής.
Επιπλέον στη Γεωφυτική θα βρείτε σπόρους σποράς κηπευτικών & σποροφύτων υψηλών  προδιαγραφών όπως και ανθόφυτα – φυτώρια αμπέλου –ελιές–εσπεριδοειδή -πυρηνόκαρπα γιγαρτόκαρπα - ακρόδρυα & δασικά. Όλα είναι εδώ για το κτήμα, τον κήπο και κάθε έκταση.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες: pettas-fitofarmaka.gr

Διεύθυνση: Πατρών Κλάους 76
26334 Πάτρα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +302610362020

Κινητό Τηλέφωνο: +306974715774

E-mail: [email protected]

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View