Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Panormos: Aπολαύστε το ολοκαίνουριο βραδινό μενού από τον chef Panos Ballas!

Panormos: Aπολαύστε το ολοκαίνουριο βραδ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mεσογειακές γεύσεις μετά το ηλιοβασίλεμα με ποιότητα και δημιουργικό «άγγιγμα» ανανεώνουν το ραντεβού μας με τα Αραχωβίτικα

O ορισμός του bohemian summer lounge, το αγαπημένο beach bar Πάνορμος- Panormos, μας καλεί στην παρουσίαση του νέου του μενού για τα πιο γευστικά και ειδυλλιακά, θερινά βράδια μπροστά στη θάλασσα. Με την υπογραφή του ιδιαίτερα ταλαντούχου, ανερχόμενου chef Panos Ballas, από Παρασκευή βράδυ 21 Ιουνίου, θα απολαμβάνουμε μεσογειακά, δημιουργικά πιάτα βασισμένα σε εκλεκτά ντόπια υλικά.

 

Δημοφιλής προορισμός για λουόμενους και καλοφαγάδες στο πράσινο λιμανάκι των Αραχωβιτίκων, ο Panormos διατηρεί το ανεπιτήδευτα χαλαρό και καλοκαιρινό mood που τον έκανε να ξεχωρίσει στο χάρτη της all day θερινής ανεμελιάς και διασκέδασης . Tα γνώριμα πουφ και οι καλαμωτές ομπρέλες, τα λευκά και μαύρα τραπεζοκαθίσματα και οι eco chic deco πινελιές είναι ένα σκηνικό απόλυτα συνυφασμένο με την ομορφιά της καλοκαιρινής Ελλάδας και της απόδρασης εκτός του κέντρου της πόλης. Το opening της κουζίνας και το καινούριο βραδινό μενού είναι ακόμα μια αφορμή για να πάμε και να ξαναπάμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life