Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κιμ Καρντάσιαν: Τριπλό Vogue εξώφυλλο και διακοπές στην Κόστα Ρίκα

Κιμ Καρντάσιαν: Τριπλό Vogue εξώφυλλο κα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με τουαλέτα Versace και "ανύπαρκτο" μαύρο μπικίνι η reality queen βρίσκει πάντα τον τρόπο να βασιλεύει στο διεθνές προσκήνιο

Τρία ταυτόχρονα εξώφυλλα για το τεύχος του Αυγούστου της ιαπωνικής Vogue και οικογενειακή εξωτική απόδραση στην Κόστα Ρίκα για την 38χρονη reality queen Κιμ Καρντάσιαν, οπότε οι σχετικές εικόνες «διέρρευσαν» ταχύτατα. Κάτι οι couture φωτογραφίσεις της για τη βίβλο της μόδας, κάτι τα στιγμιότυπα με «ανύπαρκτο» μαύρο μπικίνι, η πάμπλουτη, χυμώδης αμερικανίδα παραμένει απτόητη στο διεθνές προσκήνιο.

 

Η Κιμ παρά τις «δύσκολες» και «ατίθασες» καμπύλες της δείχνει πραγματικά πιο γυμνασμένη από ποτέ, με «κοιλιακούς» και θεαματικά σφριγηλή σιλουέτα. Οι φωτογράφοι τη «συνέλαβαν» στην παραλία με τη μεγαλύτερη κόρη της, την αδελφή της και τον πρώην γαμπρό της και ομολογουμένως το κλασικό «τριγωνάκι» με τα κορδελάκια της πηγαίνει υπέροχα.

Βέβαια η τελευταία της ανάρτηση για τους πολυπληθείς διαδικτυακούς της φίλους αφορούσε τη Vogue. Χαρακτήρισε «όνειρο που έγινε πραγματικότητα» το τριπλό εξώφυλλο για τη Vogue Japan  με τη σφραγίδα της εκκεντρικής guru του στυλ Anna dello Russo. Εμφανίζεται με χαρακτηριστική τουαλέτα Versace, ρομαντική glam κάπα Valentino αλλά και ως πορτρέτο με διαμάντια και πλαστικά γάντια που σχολιάζουν τη σύγχρονη βιομηχανία της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View