Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αστικό λεωφορείο εξυπηρετεί τη γραμμή Αγίου Βασιλείου μέχρι το χωριό, ανά μιάμιση ώρα

Πάτρα: Αστικό λεωφορείο εξυπηρετεί τη γρ...

Το λεωφορείο αυτό που δεν κάνει μετεπιβίβαση στο Νοσοκομείο του Ρίου, είναι μία καλή λύση και για όσους πηγαίνουν για μπάνιο

Είχαμε αναφερθεί τις προάλλες στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Πατρών λόγω των έργων του τρένου που έχουν ως συνέπεια ο κεντρικός κοινοτικός δρόμος να μην περνάει ενώ και το αστικό λεωφορείο της γραμμής 6 υποχρεούται να κάνει άλλη διαδρομή και ουσιαστικά να αφήνει μακρύτερα τον κόσμο από την παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr πολλά είναι τα παράπονα και από μαγαζάτορες της εστίασης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή από τις ωραιότερες της Πάτρας και με νερά πάντα δροσερά και καθαρά ακόμα και τον Αύγουστο.

Πάντως όπως μας είπε κάτοικος της περιοχής που χρησιμοποιεί τακτικά την αστική συγκοινωνία υπάρχει ένα συγκεκριμένο λεωφορείο της γραμμής 6 που γράφει Νοσοκομείο Άγιος Βασίλειος, το οποίο μάλιστα μετά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο δεν κάνει μετεπιβίβαση αλλά συνεχίζει κανονικά το δρομολόγιο του. Το λεωφορείο αυτό βέβαια όπου το εισιτήριο κοστίζει 1,70 ευρώ δεν είναι τόσο τακτικό, ωστόσο αν κάποιος γνωρίζει τα ακριβή δρομολόγια σίγουρα θα εξυπηρετηθεί και μάλιστα φτάνει τους επιβάτες που πηγαίνουν Άγιο Βασίλειο από άλλο δρόμο σχετικά κοντά στο χωριό και στην παραλία σε μία απόσταση ούτε 50 μέτρων.

Απ’ όσο είδαμε στα δρομολόγια, η συχνότητα του λεωφορείου αυτού είναι περίπου ανά μιάμιση ώρα. Το πρωί το πρώτο δρομολόγιο είναι στις 8.05 και ακολούθως το επόμενο είναι στις 9.35, στις 11.05 με τα 2 τελευταία στις 20.05 και στις 21.35. Τα δρομολόγια ισχύουν και στο σαββατοκύριακο. Οπότε όσοι χρησιμοποιούν το αστικό λεωφορείο και επιθυμούν να πάνε για το μπάνιο τους στην όμορφη περιοχή του Αγίου Βασιλείου ας τσεκάρουν αυτά τα δρομολόγια αφού ο προαστιακός δεν εξυπηρετεί (έχει σταματήσει προ πολλού να πηγαίνει Άγιο Βασίλειο).

Τέλος να αναφέρουμε πως το Αστικό ΚΤΕΛ της όπως κάθε καλοκαιρινή περίοδο ξεκίνησε και τα νυχτερινά δρομολόγια ανά μισή ώρα για Ρίο την Παρασκευή και το Σάββατο μετά ατ μεσάνυχτα προς διευκόλυνση των νέων παιδιών και όχι μόνο που πηγαίνουν για διασκέδαση στο Ρίο.  

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

Ταλαιπωρία το μπάνιο στον Άγιο Βασίλειο λόγω των εργασιών του τρένου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις