Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέσσερις Πατρινοί πνίγηκαν στη θάλασσα μέσα σε έξι μέρες!

Τέσσερις Πατρινοί πνίγηκαν στη θάλασσα μ...

Σκόρπισαν τη θλίψη

Τέσσερις συνάνθρωποί μας έχασαν μέσα σε μόλις έξι μέρες τη ζωή τους στη θάλασσα. Οι τρεις εκ τον οποίων στην Πλαζ της Πάτρας, και ο τέταρτος είναι ο Πατρινός που πνίγηκε χθες Κυριακή λόγω της κακοκαιρίας στη Λιμνοπούλα Κάτω Βασιλικής στη Ναύπακτος.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό είναι του άνδρα που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σήμερα το πρωί στις 11:30 από την Πλαζ. Οι διασώστες προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή μάταια όμως.

 

Χθες Κυριακή πνίγηκε στη Ναυπακτία ο 33χρονο Θόδωρος Γεωργιόπουλος ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Πατραϊκού όταν την ώρα της απότομης καταιγίδας της Κυριακής μπήκε στη θάλασσα για να βγάλει έξω τη βάρκα του.

 

Στις 11 Ιουνίου δύο ακόμα άνδρες 80 και 67 ετών πνίγηκαν στην Πλαζ της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο προσπάθησε να βοηθήσει τον άλλο που κινδύνευε με αποτέλεσμα να χάσουν και οι δύο τη ζωή τους. Το συμβάν σημειώθηκε  γύρω στις 12το μεσημέρι και τους δύο άνδρες έβγαλαν στην ακτή λουόμενοι και τους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις