Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Συνεχίζονται οι θερινές, σπουδαστικές συναυλίες του Ωδείου της Πολυφωνικής

Πάτρα: Συνεχίζονται οι θερινές, σπουδαστ...

Το σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2019

Συνεχίζονται το σαββατοκύριακο οι θερινές σπουδαστικές συναυλίες του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα), που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού ‘’Τόλης Νομικός’’ στην οδό Κορίνθου 280.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 8/6 στις 20.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των τάξεων πιάνου, των καθηγητριών Μαρίνας Μυλωνά, Αρετούσας Νικολοπούλου και Αλμπένας Πενκόβα, κιθάρας, της καθηγήτριας Έφης Μόσχου, φλάουτου, του καθηγητή Σέργιου Σοϊλέ και σαξοφώνου- κλαρινέτου του καθηγητή, Γιώργου Μπουρδόπουλου. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η καθηγήτρια, Μαρίνα Μυλωνά.

Την Κυριακή 9/6 το πρωί στις 11.30, θα γίνει η παρουσίαση των σπουδαστών πιάνου, τάξης της καθηγήτριας, Έφης Καββαδία- Ζέρβα.

Τέλος την Κυριακή το βράδυ στις 8.30, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των σπουδαστών κρουστών, τάξεων των καθηγητών Κώστα Κονδύλη και Γιώργου Λαμπράκου, καθώς και της τάξεως ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας, του καθηγητή Βασίλη Τζιατζιά.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture