Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«Kουφετάκι» η Τζένιφερ Λόρενς στο Veuve Clicquot Polo Classic

«Kουφετάκι» η Τζένιφερ Λόρενς στο Veuve ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δημοφιλείς stars παρακολούθησαν αγώνες και απόλαυσαν σαμπάνια στο Jersey City, τι φόρεσαν

Aθλητισμός, διασημότητες και άφθονη σαμπάνια: Παράδοση στο κοσμικό ημερολόγιο της άλλης πλευράς του Ατλαντικού τα ματς πόλο και μεγάλο ετήσιο γεγονός το Veuve Clicquot Polo Classic στο Liberty State στη Jersey City, που έγινε για δωδέκατη χρονιά το περασμένο Σάββατο. Η παρουσία των stars είναι καθεστώς και αυτή τη φορά το Χόλυγουντ εκπροσωπήθηκε από τις Τζένιφερ Λόρενς, Τζούλιαν Μουρ, Εμιλι Ραταζκόβσκι κ.α.

 

«Μαγνήτης» για τα φωτογραφικά φλας ήταν πρωτίστως η 26χρονη ηθοποιός και κάτοχος Οσκαρ Τζένιφερ Λόρενς, η οποία απείχε για ένα χρόνο από το καλλιτεχνικό προσκήνιο και τώρα επανακάμπτει χάρη στη νέα της ταινία «Dark Phoenix». Η νεαρή αμερικανίδα super star έδωσε το παρόν με ρομαντικό outfit, ένα τιραντένιο ροζ φόρεμα Rosie Assoulin με πλάγια κουμπιά και ανάγλυφο διάκοσμο δαντέλας. Φορούσε σανδάλια Chloe Gosseline ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ατημέλητα «κύματα».  Οι φωτογράφοι εστίασαν πάντως και στο μεγάλο δαχτυλίδι αρραβώνων της με τον  33χρονο γκαλερίστα Κουκ Μαρόνει.  (Η ανακοίνωση του αρραβώνα έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο)

Εκεί ήταν η επίσης βραβευμένη με Οσκαρ Τζουλιάν Μουρ ντυμένη με σύνολο Givenchy καθώς και το sex symbol Εμιλι Ραταζκόβσκι με κατακόκκινο τοπ Μaryam Nassir Zadeh και Rixx γυαλιά ηλίου. O ηθοποιός Μάικλ Τζόρνταν, τα supermodels Κοκό Ροσά, Tζόαν Σμολς, η jet setter Νίκι Χίλτον λάμπρυναν επίσης με τις παρουσίες τους το event.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View