Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ξεκινούν το Σάββατο οι θερινές σπουδαστικές συναυλίες στο Ωδείο της Πολυφωνικής

Ξεκινούν το Σάββατο οι θερινές σπουδαστι...

Στην αίθουσα συναυλιών του Καλλιτεχνικού Οργανισμού στην οδό Κορίνθου 280 και Γούναρη

Αρχίζουν το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019, οι θερινές σπουδαστικές συναυλίες του Ωδείου της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα), που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού ‘’Τόλης Νομικός’’ στην οδό Κορίνθου 280 στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο το βράδυ στις 20.30, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των τάξεων κιθάρας, του καθηγητή Γιώργου Αθανασακόπουλου και μαντολίνου, των καθηγητών Τέτης Ζέρβα και Σωτήρη Γκλαβά.

Την Κυριακή 2/6 το πρωί στις 11.30 το πρωί, θα γίνει η παρουσίαση των σπουδαστών πιάνου, τάξεων των καθηγητριών Λούσης Χριστοδούλου και Αγγελικής Κυριακοπούλου, κιθάρας, τάξεων των καθηγητών Ανδρέα Μπένου και Χρήστου Τσαϊλάκη, ακορντεόν, τάξης του καθηγητή Απόστολου Τσέφου και σαξοφώνου- κλαρινέτου, τάξης του καθηγητή Γιώργου Μπουρδόπουλου. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η καθηγήτρια Μαρίνα Μυλωνά.

Τέλος την Κυριακή το βράδυ στις 8.30, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των σπουδαστών βιολιού, τάξεων των καθηγητριών Λιλής Αγγιούς και Λάουρας Λούκα, φλάουτου, του καθηγητή Σέργιου Σοϊλέ και σαξοφώνου- κλαρινέτου, του καθηγητή Γιώργου Μπουρδόπουλου. Στο πιάνο θα συνοδεύσει και πάλι η καθηγήτρια, Μαρίνα Μυλωνά.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture