Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην εκκλησία με νυφικό Μαρέβας Μητσοτάκη η Τζένη Μπαλατσινού

Στην εκκλησία με νυφικό Μαρέβας Μητσοτάκ...

Εχει επιλέξει νυφικό για το γάμο της με το Βασίλη Κικίλια , από τον οίκο Zeus and Dione

O γάμος της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια πλησιάζει καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες, το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 16 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος. Ο γνωστός πολιτικός δεν περίμενε ο γάμος του και οι εθνικές εκλογές να είναι τόσο κοντά αλλά παρά την πίεση δηλώνει χαρούμενος.

Τώρα που το ζευγάρι βρίσκεται στην τελική ευθεία για τα σκαλιά της εκκλησίας κανείς από τους δύο δεν κρύβει πια τον έρωτα του για τον άλλο. Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε για τη σχέση τους και για το πόσο ξεχωριστή είναι για αυτόν η Τζένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα είπε για τη σχέση του με τα παιδιά της πως «Τα παιδιά της Τζένης είναι φιλαράκια μου, περνάμε υπέροχα και η Τζένη είναι πολύ καλή μαμά και γλυκός άνθρωπος» και σχετικά με την απόφαση να παντρευτούν δήλωσε ότι «Η πιο ιερή στιγμή για εμένα είναι του γάμου. Και είναι μια σοβαρή απόφαση να την πάρει ένας άνθρωπος. Οπότε όταν ήμασταν σίγουροι γι’ αυτό απλά κάναμε το βήμα και δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό».

Περιμένουμε όλοι, λοιπόν, το μεγάλο αυτό κοσμικό γεγονός του γάμου τους και κυρίως αναμένουμε να δούμε το νυφικό και την εμφάνιση της Τζένης. Λέγεται μάλιστα πως έχει επιλέξει το νυφικό της να είναι δημιουργία του οίκου Zeus and Dione, του διεθνούς πλέον brand με ρούχα και αξεσουάρ που ίδρυσε η Μαρέβα Μητσοτάκη. Φήμη διόλου απίθανη, καθώς η Μαρέβα είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κόμμα του οποίου βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου είναι ο μέλλων γαμπρός.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight