Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Οπτασία από φούξια τούλια η Κένταλ Τζένερ λόγω Giambattista Valli x H&M

Οπτασία από φούξια τούλια η Κένταλ Τζένε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πολύκροτη σύμπραξη του ιταλού couturier με την πολυεθνική «αλυσίδα» επισημοποιήθηκε στις Κάννες

 

«Τhe secret is out- To μυστικό αποκαλύφθηκε» ήταν το ηχηρό διαδικτυακό μήνυμα, ενώ δημοφιλείς καλλονές και style icons όπως οι Κένταλ Τζένερ, Κιάρα Φεράνι, Μπιάνκα Μπραντολίνι το μετουσίωσαν σε πασαρέλα στις Κάννες: ο απίστευτος νεορομαντικός couturier Giambattista Valli, συνδεδεμένος με τα πλέον αξιομνημόνευτα, παραμυθένια τούλια και φρου-φρου στο red carpet σμίγει επισήμως με την σουηδική αυτοκρατορία προσιτής ένδυσης H&M.

 

Αυτό το Σάββατο 25/5 θα κυκλοφορήσει μια μίνι «pre» συλλογή -πρόγευση σε δώδεκα μόλις καταστήματα και στο ίντερνετ, ενώ στις 9 Νοεμβρίου θα βγει στην αγορά όλη η κολεξιόν Giambattista Valli X H&M. Η πολύκροτη σύμπραξη διαδέχεται άλλες μεγάλες αντίστοιχες συνεργασίες της πολυεθνικής αλυσίδας με luxury brands, όπως Balmain, Erdem, Moschino.  Ο ιταλός σχεδιαστής Giambattista Valli δήλωσε ενθουσιασμένος που του προσφέρεται η ευκαιρία να δείξει το προσωπικό του όραμα για τη μόδα στο ευρύτερο κοινό. Γεννημένος στη Ρώμη, πρωτοσυστήθηκε στο fashion προσκήνιο 15 χρόνια πριν, έχοντας θητεύσει ως art director στον Ungaro. Πλέον σχεδιάζει για μια σειρά couture με το όνομά του και τη ready to wear σειρά Giamba, με τις ογκώδεις ονειρικές σιλουέτες και τον περίτεχνο διάκοσμο και τα θεαματικά βολάν να είναι σήμα κατατεθέν του. Διασημότητες τον έχουν τιμήσει δεόντως σε πρεμιέρες και απονομές. Η Ριάνα έχει κάνει αξέχαστες εμφανίσεις με ρούχα του, ενώ αγαπημένες του πελάτισσες και μούσες είναι οι Ευγενία Νιάρχος και Μπιάνκα Μπραντολίνι.

Στο καθιερωμένο, φιλανθρωπικό γκαλά Amfar στις Κάννες έκανε αίσθηση η ανακοίνωση της κολεξιόν για τα H&M, με τις Κένταλ Τζένερ, Κιάρα Φεράνι, Μπιάνκα Μπραντολίνι ως μοντέλα-πρέσβειρες. Eιδικά η 23χρονη καλιφορνέζα supermodel της οικογένειας Καρντάσιαν ήταν μια φλούο, φούξια οπτασία. Οι φωτογράφοι ξετρελάθηκαν με την ομορφιά της μέσα στο «σύννεφο» από τούλια και οι πόζες ήταν αμέτρητες. Δείτε φωτογραφίες από τους κήπους του θρυλικού ξενοδοχείου Hotel du Cap Eden Roc αλλά και τα ενδότερα, με την επίδειξη, το πάρτι και την παρουσίαση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View