Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Με διπλό εξώφυλλο το φινάλε του Game of Thrones κυκλοφορεί το Εntertainment Weekly

Με διπλό εξώφυλλο το φινάλε του Game of ...

Θα μπορείτε να βρείτε το συγκεκριμένο τεύχος και στην Πάτρα

Aνάρπαστο θα γίνει το νέο τεύχος με διπλό, διαφορετικό εξώφυλλο του Αμερικανικού περιοδικού Εntertainment Weekly με θέμα τι άλλο το πολύκροτο και τόσο δημοφιλές επικό σήριαλ του HBO, Game of Thrones. Η Εμίλια Κλαρκ – βασίλισσα Daenerys Targaryen, ο γοητευτικός Kit Harington, ο Isaac Hempstead Wright, η Sophie Turner – Βασίλισσα του Βορρά και άλλα μέλη του καστ όπως ο Peter Dinklage μιλούν για το φινάλε της σειράς και τα συναισθήματα τους.

Η Εμίλια Κλαρκ δεν κρύβει την έντονη συγκίνηση της ενώ οι συνεντεύξεις/δηλώσεις πλαισιώνονται και από 14 νέες φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων. Στο ένα εξώφυλλο του τεύχους ο τίτλος είναι «The Kids are Allright – Tα παιδιά είναι καλά» και αποκαλύπτεται ποιος έζησε, ποιος πέθανε ή κάηκε, κ.α.

 “Θα μου λείψει αναμφίβολα” ανέφερε ο Peter Dinklage, “αλλά ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε πιο κάτω. Πολλά τηλεοπτικά σώου/σειρές παραμένουν στην τηλεόραση για πολύ αλλά χρειάζεται να κάνεις χώρο και στο καινούριο που θα έρθει», είπε προσθέτοντας πως ήταν ο ωραιότερος ρόλος που έκανε και η πιο σημαντική δουλειά του στην τηλεόραση.

To νέο αυτό τεύχος αναμένεται την άλλη εβδομάδα (έχει ημερομηνία 31 Μαΐου με 7 Ιουνίου 2019) και θα μπορείτε να το βρείτε και στην Πάτρα, στα σημεία διάθεσης ξένου Τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture