Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Προβάλλεται απόψε στην Πάτρα το φιλμ "Sorry to Bother you"

Προβάλλεται απόψε στην Πάτρα το φιλμ &qu...

Μία μαύρη κωμωδία επιστημονικής φαντασίας

Μία μαύρη κωμωδία με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, το «Sorry to Bother you» που στις ΗΠΑ προβλήθηκε τον Ιούλιο του 2018 & στο box office ξεπέρασε τα 18 εκατομμύρια δολάρια, θα παιχθεί απόψε μετά τις 21.00 στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Ανατοπία στην οδό Τσαμαδού 81 στην Πάτρα.

Το ενδιαφέρον φιλμ που πήρε και καλές κριτικές τόσο στις ΗΠΑ όσο & στο Ηνωμένο Βασίλειο, μας μεταφέρει σε μία εναλλακτική πραγματικότητα στο σήμερα στο Oakland, της California, όπου ο τηλεπωλητής Cassius Green (στο ρόλο ο 28χρονος μαύρος ηθοποιός Lakeith Stanfield) θα βρεθεί σ’ ένα μακάβριο σύμπαν αφότου ανακαλύψει ένα μαγικό κλειδί που οδηγεί στην υλική δόξα και ευτυχία. Καθώς η καριέρα του θ’ αρχίσει να εκτοξεύεται, οι φίλοι και συνάδελφοι του, εργαζόμενοι δυστυχούν και αποφασίζουν να αντιδράσουν με μία δυναμική διαμαρτυρία και αντίσταση.

Η σκηνοθεσία είναι του 48χρονου ράπερ και κινηματογραφικού δημιουργού Boots Riley που υπογράφει και το σενάριο ενώ μεταξύ των παραγωγών είναι και ο βραβευμένος με Όσκαρ α’ ανδρικού, μαύρος ηθοποιός Forest Whitaker.

Παίζουν ακόμα η Tessa Thompson που μέσα Ιουνίου θα την δούμε με τον Κρις Χέσμγουορθ στο «Men in black 3» και οι Jermaine Fowler, Omari Hardwick, Terry Crews, Patton Oswalt, David Cross, Danny Glover, Steven Yeun και ο Armie Hammer.

Διάρκεια: 1 ώρα και 51 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture