Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σταρ Ρόμπερτ Πάτινσον μπορεί να είναι ο νέος Batman

Ο σταρ Ρόμπερτ Πάτινσον μπορεί να είναι ...

Θα πάρει τη θέση του Μπεν Άφλεκ

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, γνωστός από την κινηματογραφική σειρά «Twilight – Λυκόφως» ενδέχεται να είναι ο νέος Batman. Ανάμεικτες είναι οι αντιδράσεις των θαυμαστών της κινηματογραφικής σειράς στην είδηση.

 Σύμφωνα με το Variety, πηγές ανέφεραν ότι ο γοητευτικός Βρετανός ηθοποιός είναι κοντά σε συμφωνία με τη Warner Bros για να διαδεχθεί στον ρόλο του  μασκοφόρο εκδικητή τον Μπεν Άφλεκ στην επόμενη ταινία της σειράς.

 Ο Μπεν Άφλεκ αποχώρησε από το πρότζεκτ τον περασμένο Ιανουάριο.

 Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται σύντομα, καθώς ο Πάτινσον φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή των παραγωγών.

 Τον Ιανουάριο είχε ανακοινωθεί ότι ο 46χρονος Μπεν Άφλεκ δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του Μπάτμαν επειδή οι νέες ταινίες θα εστιάζουν σε έναν νεότερο «Μπρους Γουέιν», τον πολυεκατομμυριούχο που έγινε ο υπερήρωας Batman.

 Η ανακοίνωση προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις των θαυμαστών της κινηματογραφικής σειράς στο Twitter, με πολλούς ακόμα να θυμούνται την «εκρηκτική χημεία» μεταξύ του Batman όπως τον υποδύθηκε ο Κρίστιαν Μπέιλ και του Joker (Χιθ Λέτζερ).

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight