Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

H Σαρλίζ Θερόν ερωτεύεται τον "αταίριαστο" Σεθ Ρόγκεν στο φιλμ "Μία Απίθανη Σχέση"

H Σαρλίζ Θερόν ερωτεύεται τον "αταί...

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας & ήρθε και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε

Ως μία πολύ αστεία και έξυπνη κομεντί χαρακτηρίστηκε από την κριτική η ταινία «Μια Απίθανη Σχέση - Long Shot» με πρωταγωνίστρια την κούκλα Σαρλίζ Θερόν που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 στη χώρα μας και παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare. Μαζί με τη Θερόν παίζει, δημιουργώντας ένα «ανέλπιστο» ερωτικό ζευγάρι, ο κυρίως κωμικός ηθοποιός Σεθ Ρόγκεν. Οι δυο τους ζουν έναν επεισοδιακό, ξεκαρδιστικό και πολιτικά μη ορθό έρωτα σε μια απίστευτη κωμωδία που υπόσχεται πως όλα είναι πιθανά.

Η ταινία «Μια Απίθανη Σχέση – Long Shot» παίζεται ήδη με επιτυχία στις ΗΠΑ όπου σε δέκα μέρες προβολής έφτασε τα 22 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις συν άλλα 7 εκατομμύρια από την προβολή της στον υπόλοιπο κόσμο.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Εκείνος, συγγραφέας σκληρών πολιτικών λόγων με ταλέντο στους μπελάδες. Εκείνη, κορυφαία διπλωμάτης με ταλέντο σε... όλα. Όταν ο Φρεντ Φλάρσκι (Σεθ Ρόγκεν) ξανασυναντάει τον πρώτο του έρωτα που τυχαίνει να είναι επίσης Υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής, τη Σάρλοτ Φιλντ (Σαρλίζ Θερόν), την γοητεύει με το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τις αναμνήσεις του από τον νεανικό της ιδεαλισμό. Καθώς εκείνη είναι έτοιμη να βάλει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, προσλαμβάνει τον Φρεντ για να δώσει ζωντάνια στους προεκλογικούς της λόγους και η παράφορη χημεία τους οδηγεί σε ένα παράνομο, αστείο και επεισοδιακό ειδύλλιο ανά τον κόσμο δίνοντας νέο νόημα στην έννοια «διεθνείς σχέσεις». Η απερίσκεπτη ανεμελιά του Φρεντ όμως θα μπορούσε να καταστρέψει την καμπάνια πριν καν ξεκινήσει...

Η σκηνοθεσία είναι του Τζόναθαν Λεβάιν.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture