Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ντάβλας, Μουτσινάς και .. «όλη η Πάτρα» στα πόδια της Καίτης Γαρμπή

Ντάβλας, Μουτσινάς και .. «όλη η Πάτρα» ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Θα μελαγχολήσω» τραγούδησε αλλά ουδείς βέβαια μελαγχόλησε

 

 

«Φίσκα» η Apotheosis Stage της Ηρώων Πολυτεχνείου το περασμένο σαββατόβραδο για το επετειακό live της Καίτης Γαρμπή που πλαισίωσαν οι πατρινοί Alcatrash. Το κέντρο ήταν «στον αέρα» με κόσμο κάθε ηλικίας απ’ άκρη σ ’άκρη. Η ανεξάντλητη τραγουδίστρια γιόρτασε και στα μέρη μας 30 χρόνια δισκογραφικής διαδρομής και απογείωσε το κέφι, ενώ έδωσαν το παρόν ο Γιώργος Ντάβλας και ο Νίκος Μουτσινάς. 

 

«Φανταστική βραδιά, ό,τι και να πω είναι λίγο! Η Καίτη στα καλύτερά της» μας είπε ο αγαπητός event planner Χάρης Παναγόπουλος, ο οποίος ολοκλήρωσε τα parties του στην Apotheosis και μας δίνει πάλι ραντεβού το Σεπτέμβριο. Tο πρόγραμμα του Σαββάτου «άνοιξαν» οι Alcatrash με αγαπημένες διασκευές ποπ επιτυχιών και η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στις 2 περίπου με ρεπερτόριο μιας ώρας γεμάτο από τις προσωπικές μεγάλες της επιτυχίες. Στα τραγούδια «Ιεροσυλία», «Θα μελαγχολήσω», «Είσαι το κάτι που θέλω» έγινε πανδαιμόνιο. Επανήλθε  στην πίστα στις 4 για πλούσιο λαικό πρόγραμμα με διαχρονικά άσματα ως τις 5. 30 το πρωί.

 

Η γνωστή ερμηνεύτρια δήλωσε εντυπωσιασμένη από το χώρο και από τον περίφημο φίκο του κήπου. Πολύ γλυκιά από κοντά, φορούσε ένα σύνολο με εμπριμέ παντελόνι και ένα κοντό, μοντέρνο φόρεμα με κιμονό μανίκια. Όπως έχει καθιερωθεί, η παρουσία του Γιώργου Ντάβλα δεν πέρασε απαρατήρητη και τον ανέβασε στη σκηνή για να τραγουδήσει το αγαπημένο του «Ρολόι» του Βοσκόπουλου αλλά και το πασίγνωστο «Η ζωή εδώ τελειώνει». Ο Νίκος Μουτσινάς είχε προσκληθεί επίσης και θα τον δείτε σε φωτογραφία με τη μικρότερη αδελφή του Χάρη Παναγόπουλου. (Ο τελευταίος ετοιμάζει πλέον πλάνο… παραλιακό για τους επόμενους μήνες).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View