Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται το «Midsommar» και θα φοβίσει πολλούς – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Έρχεται το «Midsommar» και θα φοβίσει πο...

Με φόντο μία παγανιστική αίρεση στην Σουηδία

Μετά το θρίαμβο του περσινού θρίλερ «Διαδοχή - Hereditary» με την Τόνι Κολέτ, ο Άρι Άστερ ενορχηστρώνει ένα νέο ρεσιτάλ ανείπωτου τρόμου με τίτλο «Midsommar» που στις Αμερικάνικες αίθουσες θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουλίου 2019 και κατόπιν περιμένουμε να το δούμε και εδώ στην Ελλάδα.

Όπως έγραψε το flix.gr, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του με τη φρικιαστική «Διαδοχή» που φόβισε πολλούς θεατές, όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο κινηματογραφικό βήμα του 32χρονου Άρι Άστερ. Κι όλα δείχνουν ότι ο σκηνοθέτης μάς επιφυλάσσει ένα νέο, ηλιόλουστο κρεσέντο τρόμου.

Το «Midsommar» αφηγείται το εφιαλτικό χρονικό των διακοπών ενός ζευγαριού του οποίου η σχέση βρίσκεται σε κρίση. Το ζευγάρι ταξιδεύει στη Σουηδία για να επισκεφτεί ένα χωριό στο βουνό και να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται εκεί. Αυτό που ξεκινάει σαν ένα ειδυλλιακό ταξίδι καταλήγει σε ένα τρομακτικό παιχνίδι επιβίωσης εναντίον μιας ιδιόμορφης παγανιστικής αίρεσης όπου όλοι είναι ντυμένοι στα λευκά.

Ο Aster έχει χαρακτηρίσει το φιλμ «φολκλορικού σκανδιναβικού τρόμου» ως μια «αποκαλυπτική ταινία χωρισμού, όπου ο πρόσφατος θάνατος των γονιών ενός από τους κεντρικούς χαρακτήρες προκαλεί μια πρωτόγνωρη αίσθηση τρόμου» και το έχει περιγράψει ως «έναν "Μάγο του Οζ" για διεστραμμένους».

Έπειτα από ένα πρώτο διαφημιστικό teaser, με έντονους απόηχους από το θρυλικό «Wicker Man», το οποίο είχε ήδη εξιτάρει το ενδιαφέρον των σινεφίλ και με το παραπάνω, το νέο τρέιλερ δείχνει να επιβεβαιώνει τις προσδοκίες με τον καλύτερο (ή μήπως χειρότερο;) τρόπο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture