Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Ο Μάνος Κοντολέων παρουσιάζει στην Πάτρα το βιβλίο του «Η Κασσάνδρα στη Μαύρη Άμμο»

Ο Μάνος Κοντολέων παρουσιάζει στην Πάτρα...

Την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Discover

Το βιβλιοπωλείο discover και οι Εκδόσεις Πατάκη  σας προσκαλούν την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στις 20:00 στον χώρο του βιβλιοπωλείου στην παρουσίαση του βιβλίου του Μάνου Κοντολέων «Η Κασσάνδρα στη Μαύρη Άμμο»

Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η εκπαιδευτικός Βασιλική Ρεσβάνη ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Άννα Γεραλή.

«Έψαχνα πάντα τις λέξεις. Πρώτα εκείνες που θα πείθανε… Τους άλλους. Μετά όσες θα μπορούνε να παρηγορήσουνε… Εμένα. Πάντα λέξεις έψαχνα. Λέξεις που μου κρυβόντουσαν… Κι άφηνα τον καιρό να αποφασίζει… Και τώρα κι εγώ πεθαίνω… Η Κασσάνδρα εγώ είμαι.

Η Κασσάνδρα… Μετά. Μετά από μια πτώση. Και ακόμα πιο πολύ μετά… Ίσως ως το σήμερα Η καταστροφή μιας ομαδικής παράκρουσης και το αδιέξοδο ενός ατομικού πάθους μέσα από την αφήγηση μιας γυναίκας που τα χνάρια της από το τότε φτάνουν ως τις μέρες μας. Το μυθιστόρημα ανασκαλεύει τους μύθους, αναζητά στιγμές από αρχαίες τραγωδίες και με μια απροσδόκητη αυθαιρεσία δημιουργεί το πορτρέτο ενός ατόμου που επιλέγει τη μοίρα του, την ώρα που ένας ολάκερος κόσμος χάνεται και στη θέση του γεννιέται ένας νέος.

Ένας ιδιότυπος πολιτικός προβληματισμός του χτες, έτσι όπως αντανακλάται στο σήμερα – ιδιότυπα πάντα».

Περισσότερα για το βιβλίο: http://bit.ly/2x7fg5L

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture