ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι απώλειες του Πατρινού Καρναβαλιού τους τελευταίους μήνες - Ο Άγγελος, η Ντέπυ, η Ντούλη

Οι απώλειες του Πατρινού Καρναβαλιού τους τελευταίους μήνες - Ο Άγγελος, η Ντέπυ, η Ντούλη

Όλοι τους μέλη στην Καρναβαλική Επιτροπή

Τρεις απώλειες μετρά το Πατρινό Καρναβάλι από τον Σεπτέμβριο ως σήμερα μόνο σε επίπεδο μελών Καρναβαλικής Επιτροπής.

Τελευταίο χρονικά, συμβάν ο θάνατος του 'Αγγελου Πολυδωρόπουλου με μακρά θητεία στο Καρναβάλι και την Καρναβαλική και Γνωμοδοτική Επιτροπή.

Ο Άγγελος Πολυδωρόπουλος ήταν βαθύς γνώστης του Πατρινού Καρναβαλιού, μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής από το 1977 κι αργότερα μέλος στην Γνωμοδοτική Επιτροπή του Καρναβαλιού και «έφυγε» ως μέλος της. Μάλιστα είναι η δεύτερη απώλεια μέσα σύντομο χρονικό διάστημα για την Καρναβαλική Επιτροπή.

Ο Άγγελος Πολυδωρόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του το πρωί στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Νεκρός ο Άγγελος Πολυδωρόπουλος - Εντοπίστηκε το πρωί στο διαμέρισμά του στη Ρήγα Φεραίου

"Πέτα κι εσύ στους ουρανούς που και σήμερα ρίχνουν κομφετί" - Αποχαιρετούν τον Άγγελο Πολυδωρόπουλο

"Υπήρξε αναμφισβήτητα ένα από τα εμβληματικά πρόσωπα του Πατρινού Καρναβαλιού"Το Σάββατο του Καρναβαλιού έφυγε από τη ζωή η γνωστή Πατρινή Ντέπυ Παπαφιλιπποπούλου, η οποία είχε έντονη κοινωνική δραστηριότητα και κατά το παρελθόν είχε διατελέσει μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής. Πρίν λίγους μήνες είχε χάσει και τον σύζυγό της, Ανδρέα.

Είχε δύο παιδιά, τον Βασίλη και την Πηνελόπη καθώς και μια εγγονή που έφερε το όνομά της, Δέσποινα.

Πάτρα: Πέθανε η Ντέπυ Παπαφιλιπποπούλου, πρώην μέλος της καρναβαλικής επιτροπήςΣτις αρχές Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή μια επίσης εμβληματική φυσιογνωμία του Πατρινού Καρναβαλιού, η Ντούλη Δημητροπούλου.

Αγγελοπούλου, Σκαρμέας, Φάκαλος, Μάγνης μιλούν στο thebest για τη ...

Άφησε το δημιουργικό της στίγμα παρακαταθήκη στις καρναβαλικές ομάδες της πόλης, ενώ ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες συνέδεσε το όνομά της με το Καρναβαλικό Κομιτάτο, του οποίου εκτός από ιδρυτικό μέλος, επιμελούνταν σκηνικά και κοστούμια σε όλες τις παραστάσεις του.

Μεταξύ άλλων εμπνεύστηκε την έκθεση «Κομιτάτο και γελοιογράφοι» το 1995 στον Έσπερο.

Η Ντούλη Δημητροπούλου υπήρξε επίσης επί σειρά ετών μέλος στην Καρναβαλική Επιτροπή, όπως και στη Γνωμοδοτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η Ντούλη Νικολοπούλου -Δημητροπούλου, ήταν κόρη του Πάνου Νικολόπουλου, δικηγόρου Πατρών, και αδελφή του Πέτρου Νικολόπουλου, επίσης δικηγόρου.

Θλίψη στον καρναβαλικό κόσμο της Πάτρας για το χαμό της εμβληματικής φυσιογνωμίας του θεσμού Ντούλης Δημητροπούλου- ΦΩΤΟ

Σχόλια

Ειδήσεις