Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Υπήρξε αναμφισβήτητα ένα από τα εμβληματικά πρόσωπα του Πατρινού Καρναβαλιού"

"Υπήρξε αναμφισβήτητα ένα από τα εμ...

Ο αποχαιρετισμός της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας στον Άγγελο Πολυδωρόπουλο

"Σήμερα το πρωί έφυγε απρόσμενα από τη ζωή, ο Άγγελος Πολυδωρόπουλος. Η φωνή του, τα αστεία του, οι εύστοχες παρεμβάσεις του, ακόμη αντηχούν στα αυτιά των φίλων του κι όλης της καρναβαλικής οικογένειας. Υπήρξε αναμφισβήτητα ένα από τα εμβληματικά πρόσωπα του Πατρινού Καρναβαλιού, που άφησε το δημιουργικό του στίγμα κυρίως στο Κρυμμένο Θησαυρό", αναφέρει το συλλλυπητήριο μήνυμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας και συνεχίζει:

Οι ιδέες του αναβάθμισαν το καρναβαλικό παιχνίδι και συνέβαλαν διαχρονικά στη ανάπτυξή του, ενώ ως βαθύς γνώστης του Πατρινού Καρναβαλιού συμμετείχε από το 1977 στην Καρναβαλική Επιτροπή κι αργότερα στην Γνωμοδοτική Επιτροπή του Καρναβαλιού και «έφυγε» ως μέλος της.

Δική του ιδέα ήταν η Τελετή Έναρξης, η οποία πρόσθεσε αίγλη και δυναμική στο κορυφαίο θεσμό της πόλης. Ως πολύτιμος συνεργάτης διακρίθηκε για τη γενναιοδωρία του, την αξιοπρέπειά του, την μετριοφροσύνη του, το ήθος του και την άψογη συμπεριφορά του.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας, ο Διευθυντής της Επιχείρησης και η Γνωμοδοτική Επιτροπή εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του Άγγελου Πολυδωρόπουλου και τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις