Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ “BALLO DI MASCHERA” ΤΗΣ ACHAIA CLAUSS, ΕΙΔΑΜΕ VINTAGE DRESS CODE ΚΑΙ ΤΗ… ΛΥΔΙΑ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΜΑΣΚΕ

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ “BALLO DI MASCHERA” ΤΗΣ ACHAI...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Οπερατικές» μεταμφιέσεις και επισκέπτες εξ Αθηνών

H οινοποιία Achaia Clauss και το 1861 Clauss Wine Club διοργάνωσαν το τελευταίο κυριακάτικο βράδυ του Πατρινού Καρναβαλιού, μετά την καύση και την τελετή λήξης στο λιμάνι, το πριβέ πάρτι «Ένας Χορός Μεταμφιεσμένων» με έμπνευση τη διάσημη όπερα  του Giuseppe Verdi «Un Ballo in Maschera».  Γνωστοί πατρινοί, προσωπικοί φίλοι του οικοδεσπότη Νίκου Καραπάνου, αλλά και συνεργάτες, φορείς, επιχειρηματίες, πολιτευτές, εκπρόσωποι και φιλοξενούμενοι του Δήμου Πατρέων όπως και άνθρωποι της τέχνης διασκέδασαν στις πέτρινες σάλες της κάβας «Δανιηλίδα» ως τις 5 το πρωί.  Μεταξύ άλλων ήταν εκεί η τ. υπουργός πολιτισμού και ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου με το συμπολίτη επικεφαλής του γραφείου του υπουργείου πολιτισμού Βαγγέλη Πολίτη, οι σκηνοθέτες Σταύρος Τσακίρης, Φάνης Δίπλας, Παναγιώτης Φαφούτης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος.

Η κ. Κονιόρδου είχε μεταμφιεστεί σε ρετρό ύφος σαν γηραιά κυρία και η παρουσία της ήταν διακριτική. Ο Νίκος Καραπάνος υποδέχθηκε επίσης το Νικόλαο Πλεξίδα, διευθυντή της Ευρωαντλαντικής Συμφωνίας στο ΝΑΤΟ, τον επιχειρηματία Κώστα Κόρδο, την καθηγήτρια αναισθησιολογίας dr Γ. Μητσάκου κ.α.

Το επιβλητικό οινόκαστρο ήταν ακόμα μια φορά παραμυθένιο, αφού στην είσοδο σε υποδέχονταν πελώριες φωταγωγημένες μάσκες. Στη «Δανηιλίδα» τα κρασιά της Achaia Clauss είχαν την τιμητική τους ρέοντας άφθονα. Προσφέρθηκαν γευστικοί μεζέδες σε μπουφέ, παγωτό και αργότερα μέχρι και μικρές παραδοσιακές λαγάνες με ταραμά. Απαντες χόρεψαν με «κλασική» καρναβαλική μουσική σε κλίμα ανεπιτήδευτο, οικείο και φιλικό. Το μπαλκόνι με την πανοραμική θέα σε όλη την Πάτρα και οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες διασημοτήτων που έχουν επισκεφθεί την οινοποιία ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οσοι είχαν ακολουθήσει το dress code του θέματος της πρόσκλησης έδιναν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην όμορφη βραδιά. Είδαμε υπέροχες μάσκες, φράκα, σμόκιν, βραδινά μάξι και στολές εποχής. Ειδικά οι κυρίες Βίβιαν Σαμούρη και Αλίνα Τερζή-Βέρρα ήταν λες και «βγήκαν» πραγματικά από την όπερα… Ηταν κάτι διαφορετικό, σαν αξιοθέατο μέσα στο ημερολόγιο αποκριάτικης διασκέδασης, ιδανικό να το ζήσει και ένας ξένος καλεσμένος της πόλης. Δείτε στιγμιότυπα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View