ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε μία ζεστή & χαρούμενη ατμόσφαιρα

Σε μία ζεστή, χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος που ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οργανωτικός Γραμματέας ΕΣΑμεΑ, Αντώνης Χαροκόπος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τρύφωνας Φωτόπουλος, η εκπρόσωπος του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέα Κατσανιώτη, κ. Ολυμπία Μπάρλου, από το χώρο της εκπαίδευσης ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κ. Γεώργιος Αφράτης, ο Συντονιστής του ΠΕΚΕΣ Πατρών και σχολικός σύμβουλος Πληροφορικής κ. Σπυρίδων Παπαδάκης, ο Πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας Σπυρίδων Ψαρράς καθώς και διευθυντές και ελπαιδευτικοί άλλων σχολείων.

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Πάτρας Ανδρέας Ζέρβας στη σύντομη ομιλία του επικεντρώθηκε στον εκπαιδευτικό και στον κοινωνικό ρόλο των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας. Η Δ/νση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου εύχονται σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά!

*Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ανήκει στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Σχόλια

Ειδήσεις