ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τελειώνει η ανακατασκευή του πρώην Μορέας - Νυχθημερόν εργασίες για το εσωτερικό πλέον του νέου ξενοδοχείου Moxy- ΦΩΤΟ

Τελειώνει η ανακατασκευή του πρώην Μορέας - Νυχθημερόν εργασίες για το εσωτερικό πλέον του νέου ξενοδοχείου Moxy- ΦΩΤΟ

Φωτογραφίες από το πώς θα διαμορφωθούν οι εσωτερικοί χώροι

Στην τελική τους φάση βρίσκονται οι εργασίες ριζικής ανακατασκευής του επί χρόνια εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου Μορέας στην Ηρώων Πολυτεχνείου της Πάτρας, προκειμενου να λειτουργήσει ως Moxy Ηotel. Τα συνεργεία έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις εργασίες στο εξωτερικό του κτιρίου που έχει αλλάξει κατά πολύ όψη σε σχέση με την εικόνα που είχε και πλέον έχουν προχωρήσει στο εσωτερικό δουλεύονται μέχρι αργά το βράδυ.

 

Από το Δεκέμβριο του 2016 οπότε και εξαγοράστηκε το κτίριο από την «ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ» (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία), ξεκίνησαν οι διαδικασίες προκειμένου να ανακαινιστεί για να επαναλειτουργήσει ως ξενοδοχείο με 116 δωμάτια.

Ακολούθησε τον Ιούλιο του 2017 η υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με το μεγάλο αμερικανικό όμιλο Marriott και συγκεκριμένα το brand Μoxy.

Τη διαχείριση του νέου ξενοδοχείου, που αναμένεται να λειτουργήσει προς τα μέσα του 2019, ανέλαβαν  η Shaner Italia, του αμερικανικού «The Shaner Hotel Group» που διαχειρίζεται 50 ξενοδοχεία σε ΗΠΑ, Ιταλία και Μπαχάμες και η ελληνική CS Hospitality.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, από το καλοκαίρι δηλαδή και μετά. Δείτε πώς θα διαμορφωθεί ο εξωτερικός και ο εσωτερκός χώρος του.

Σχόλια

Ειδήσεις