ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

SPOTLIGHT

/

Τάκης Ζαχαράτος: "Τον μύθο «Αλίκη» δεν τον φτάνει καμία, κακά τα ψέματα"

Τάκης Ζαχαράτος: "Τον μύθο «Αλίκη» δεν τον φτάνει καμία, κακά τα ψέματα"

Τι είπε σε συνέντευξη του ο πατρινός showman

Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πατρινός showman Τάκης Ζαχαράτος. Μιλώντας στην εφημερίδα Realnews για την πολυετή καριέρα του και στις διάφορες μεταμορφώσεις που κάνει μίλησε και για το ποιες είναι αγαπημένες του.

Μία από τις αγαπημένες του είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ένα πρόσωπο- θρύλος που αγαπάει πολύ και καθόρισε τη ζωή και την καριέρα του.

Φοράς και τη μαθητική ποδιά της Λίζας Πετροβασίλη από τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» ως άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη...

Αχ, η Αλίκη µας! Σε ένα δυνατό αφιέρωμα για τον αυτοκράτορα του κινηματογράφου Φίνο, που του χρωστάμε τόσα πολλά, φέρνω την καλύτερη μαθήτρια του να μιλήσει για εκείνον, φορώντας την όμορφη ποδιά της από τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Είδα το βίντεο, που φτιάχτηκε µε μεράκι, και έβαλα τα κλάματα.

Τη λατρεύω πάντα την Αλίκη και την τιμώ σε όλα τα σόου µου 

 

Η Αλίκη ήταν, είναι και θα είναι πάντα πηγή έμπνευσης για όλους µας. Μας λείπει πολύ το Αλικάκι και γιατί να µη το θυμηθούμε μέσα από έργα της; Με αγάπη γίνεται και από τον Λάκη Λαζόπουλο και από τον Γιώργο Βάλαρη αν δεν το κάνεις µε αγάπη, η Αλίκη εκδικείται. Τον μύθο «Αλίκη» δεν τον φτάνει καμία, κακά τα ψέματα.

Σε µια άγρια, δύσκολη εποχή, έχουμε ανάγκη από τρυφερότητα και αθώες, όμορφες ιστορίες αγάπης όπως αυτές στα «Χτυποκάρδια» και στη «Νεράιδα». Το θέλουμε το παραμύθι µας και γυρνάμε πίσω, στους σπουδαίους συγγραφείς που έγραψαν ιστορία για να µας δώσουν ένα «σωσίβιο» στην τρικυμία που κυριαρχεί γύρω µας, παντού.

Σχόλια

Spotlight