Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Η Κέλι Όσμπορν είναι το νέο Material Girl

Η Κέλι Όσμπορν είναι το νέο Material Girl

Αντικαθιστά την Τέιλορ Μόμσεν ως το πρόσωπο της σειράς ρούχων της Μαντόνα

H ανανεωμένη Κέλι Όσμπορν εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της μόδας, αφού όχι μόνο αρχίζει να ξεχωρίζει για τις στυλιστικές επιλογές της, αλλά είναι το πρόσωπο που επέλεξε η Μαντόνα για τη νέα καμπάνια της σειράς Material Girl που σχεδιάζει με την κόρη της, Λούρδη. Η 26χρονη σταρ έρχεται να αντικαταστήσει την 17χρονη Τέιλορ Μόμσεν, όπως γράφτηκε στην επίσημη σελίδα του brand στο Twitter:

"Το Material Girl με χαρά επιβεβαιώνει ότι η Κέλι Όσμπορν είναι το νέο πρόσωπο του 2011".

Η σειρά, που φέρει την υπογραφή της 52χρονης Μαντόνα και της 14χρονης κόρης της, Λούρδης, βγήκε στην αγορά τον περασμένο Αύγουστο, με την σταρ του Gossip Girl ως πρέσβειρα. Στις 11 Ιανουαρίου η Λούρδη, η οποία γράφει στο blog του Material Girl, ανακοίνωσε ότι αναζητούσαν απεγνωσμένα το νέο πρόσωπό τους. Και κατέληξαν στην Κέλι Όσμπορν. "Η Κέλι ήταν πάντα φανατική θαυμάστρια της Μαντόνα και πρόσφατα άκουσε την Λούρδη να λέει τα καλύτερα για εκείνη, γεγονός που την κολάκευσε. Είναι φοβερή ευκαιρία", αναφέρει άτομο του περιβάλλοντός της.

Η αντικατάσταση ήταν το "κερασάκι στην τούρτα" για την Τέιλορ Μόμσεν. Το Νοέμβριο, δημοσίευμα ανέφερε ότι θα διακοπεί η συνεργασία της με το "Gossip Girl" λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Το Δεκέμβριο, σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Revolver", κατηγόρησε τους γονείς της για το χαρακτήρα της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View