Δεν καταλαβαίνει γιατί δεν υποστηρίζει τα αμερικανικά προϊόντα.
Ο Oscar de la Renta επέκρινε την επιλογή της Μισέλ Ομπάμα να προτιμήσει μια τουαλέτα του οίκου Alexander McQueen στο δείπνο προς τιμήν του προέδρου της Κίνας, Χου Ζιντάο. Η Ομπάμα φόρεσε επίσης ένα φόρεμα και παλτό του βρετανού σχεδιαστή Roksanda Ilincic κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.
«Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η επίσκεψη ήταν για την προώθηση των προϊόντων Αμερικής και Κίνας. Γιατί φόρεσε ρούχα από την Ευρώπη;»
Αλλά ο de la Renta - ο οποίος έχει επικρίνει αρκετές φορές στο παρελθόν τις στιλιστικές επιλογές της Μισέλ Ομπάμα - επιμένει ότι δεν έχει να κάνει με τον ίδιο.
«Δεν μιλάω για τα ρούχα μου, την επιχείρησή μου», είπε σύμφωνα με πηγές. «Είμαι παλιός και εγώ δεν το χρειάζομαι. Αλλά, υπάρχουν πολλοί νέοι, πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι στην Αμερική που έχουν ανάγκη υποστήριξης.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










