Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

H Μαντόνα ψάχνει το επόμενο Material Girl!

H Μαντόνα ψάχνει το επόμενο Material Girl!

Έχει βάλει ακόμη και αγγελία

Στην αναζήτηση νέου μοντέλου έχει βγει η Μαντόνα προκειμένου να προωθήσει τη σειρά ρούχων Material Girl που σχεδιάζει μαζί με την κόρη της Λούρδη. Η 52χρονη τραγουδίστρια, παρουσίασε πέρυσι τα ρούχα τα οποία απευθύνονται σε έφηβες, επιλέγοντας για την προώθηση του brand, τη σταρ του “Gossip Girl”, Τέιλορ Μόμσεν.

Σήμερα, έχοντας αποφασίσει να την αντικαταστήσει, στο επίσημο site της εταιρείας και μάλιστα δίπλα σε μια φωτογραφία της 17χρονης Μόμσεν, αναφέρονται τα εξής: “Desperately seeking Material Girl”. «Ζώντας σε έναν material κόσμο, χρειαζόμαστε material κορίτσια.

Ψάχνουμε για το πιο hot κορίτσι της σκηνής, το οποίο ποτέ δεν φοβάται». Η ηλεκτρονική αυτή καταχώρηση, προτρέπει μάλιστα τους επισκέπτες του site να ψηφίσουν ποιο κορίτσι θεωρούν ότι πρέπει να γίνει το επόμενο πρόσωπο της κολεξιόν.

Η Μαντόνα, η οποία για την πραγματοποίηση της σειράς συνεργάστηκε με τη 14χρονη  Λούρδη, έχει παραδεχτεί ότι η κόρη της δάνεισε στην κολεξιόν πολλά στοιχεία από το προσωπικό της στυλ. «Νομίζω ότι αυτή η σειρά είναι αναμφίβολα προέκταση του γούστου της», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η σταρ, ενώ για το ύφος των ρούχων, έχει πει τα εξής:

«Μας αρέσει να συνδυάζουμε ένα μάλλινο καρό ύφασμα ή ένα ύφασμα από φανέλα με δαντέλα, ή δέρμα με δαντέλα ή στρας. Έτσι ακολουθούμε την τακτική του mix &match σε υφάσματα και στοιχεία τα οποία είναι ταυτόχρονα αρσενικά και θηλυκά».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View