Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

COCOMAT: «ΒΓΗΚΕ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!

COCOMAT: «ΒΓΗΚΕ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Eco-deco αλά ελληνικά

Eνα πρωτότυπο και πρωτόφαντο χάπενιγκ στο κέντρο της Πάτρας παρουσίασε το ονομαστό κατάστημα Cocomat σκορπίζοντας πολλά -πολλά χαμόγελα. Η γνωστή και διεθνής ελληνική εταιρεία, που είναι συνώνυμο του τέλειου ύπνου και του ριλάξ με οικολογική συνείδηση, «κυκλοφόρησε» στους δρόμους με τα χαρακτηριστικά ξύλινα ποδήλατα και μοίρασε αναμνηστικά δωράκια στους συμμετέχοντες, αλλά και τους περαστικούς. Αφορμή ήταν το ανανεωμένο ντεκόρ του καταστήματος (Μαιζώνος 235) που πάντα μας ξελογιάζει με τα εκπληκτικά του στρώματα, τα φινετσάντα λευκά είδη & τα so stylish έπιπλα και διακοσμητικά.

 

Θυμίζουμε πως στα Cocomat, που πρωτοπορούν στον τομέα τους από το 1989, (οικιακά είδη και ξενοδοχεία) θα βρούμε πάρα πολλά προιόντα για το σπίτι φτιαγμένα αποκλειστικά από φυσικά υλικά. Η αισθητική είναι πολύ ιδιαίτερη και αναγνωρίσιμη, ένας νεοελληνικός μινιμαλισμός με ήσυχους χρωματικούς τόνους που έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς εντός και εκτός συνόρων. Τα στρώματα, τα μαξιλάρια, τα παπλώματα και όλα τα προιόντα ύπνου κατασκευάζονται σε ιδιόκτητο εργοστάσιο στη Βόρεια Ελλάδα (BIΠΕ Ξάνθης) με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Φυσικά ανακυκλώσιμα υλικά όπως φύκια, μαλλί, βαμβάκι, ξύλο μεταμορφώνονται «μαγικά»,  με στόχο ένα ευ ζην που δεν προσβάλλει τη φύση.

 

*Και ένα μαντάτο για άμεσο shopping: Εάν επισκεφθείτε το πατρινό Cocomat από 9 Ιουλίου ως 31 Αυγούστου θα «πετύχετε» εκπτώσεις από 10% έως και 40%, οπότε σπεύστε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View